Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplif cu TDA7318 + soft!!!

mapostu

Postări Recomandate

Intereseaza pe cineva un preamplificator cu TDA7318 cu tot cu soft, telecomanda cu TDA3010 si afisaj LCD ?Am toate materialele legate de subiect pt doritori, dar mai intai trebuie ca un cunoscator sa verifice softul (am fisierele HEX si BIN).Dati de stire !!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mapostu

6

• albasete

4

• vlad_2770

2

• marius2006

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sunt pe ftp la mapostu.

Copiati chestia de mai jos si o puneti in IE dupa care dati enter.

ftp://izatech:[email protected]

Cunoscatorii (nu e cazul meu) o sa stie ce sa faca cu fisierele BIN si HEX.

Rugamintea este sa ma tineti la curent cu proiectul poate a sa ajung sa-l fac si eu.

Off topic

Habarnam cum evolueaza celalalt proiect (al tau) de care sunt interesat ?

Link spre comentariu
Vizitator microjean

Nu stiu ce soft e ala care incepe cu instructiunea 'ret' :lol: Am mari indoieli asupra codului din fisierele PRZEDWZ2.hex si PRZEDWZ.bin (banuiesc ca desprea astea e vorba).Un lucru e cert, sunt identice la continut.Avand in vedere ca schema are LCD, se puteau vedea in cod stringurile ce trebuiau afisate pe ecran (cu exceptia cazului unei programari de afisare masochiste gen litera-cu-litera a meniurilor).Poate in curand, daca am timp (si motivatia necesara :wink: ) o sa ma apuc sa fac si eu o versiune 'romaneasca' :d

Link spre comentariu

Dupa cum am specificat mai sus nu ma pricep la microcontrolere, si m-am gandit ca totusi poate ajut pe cineva interesat de asa ceva. Daca iese ceva dati de stire.Succes

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Man, daca ne intilnim si imi aduci un TDA7318 iti fac programul pentru pic. Telecomanda va fi de TV standard RC5 iar LCD-ul va fi de la comet 4x20 de caractere (parca din asta aveam) si 16F877.Nu fac pentru alt microcontroller ca nu am placa de dezvoltare facuta. Pentru asta am placa si pot lejer sa vad cei cu TDA7318 ala. (valabil daca esti din Iasi).

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Ceva de genul acesta am facut si eu, dar cu TDA7429S. Totul merge OK, dar nu sunt multumit de corectorul de ton, nu amplifica cit trebuie (in catalog e dat +14dB). A folosit cineva TDA7429S?

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări