Vizitator flash7 Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 In primul rind sunt novice in domeniuDeci niste sfaturi pentru a "repara" o pereche de boxe Jazz de 40w romanesti, antice.(3 cai)Deoarece s-au stricat difuzoarele de joase, le-am schimbat cu ce am gasit prin magazine, dupa ureche (SAL - AHX2030 120W SUBWOOFER 200m 4ohm) in idea obtinerii de basi mai pronuntati.Problema incepe de la 60 % volum ( 25-30 w ) cind se anuleaza mediile si se aud doar un fel de basi si alte zgomote.Daca ii dau gaura in lateral si ii pun tub, rezolv ceva sau inrautatesc situatiaTrebuie ajustat filtru electronic?Daca exista o solutie va rog sa precizati si caracteristicile, schemele, modificarilor ce pot fi facute Link spre comentariu
Golem Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Acelea sunt boxe de compresie, in functie de ce difuzoare aveti acum, se poate concepe o incinta bass reflex, realizata din MDF.Nu se poate asa simplu, o gaura si o teava de plastic.Boxele de compresie si cele bass reflex sunt total diferite principial. Link spre comentariu
Vizitator Cristi1963 Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Iti dau eu boxe Jazz dar sunt pe 8 ohm. Link spre comentariu
Vizitator Cristi1963 Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Iti dau eu boxe Jazz dar sunt pe 8 ohm.Iata si poze: Link spre comentariu
Vizitator shumyfi Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 daca asculti la calculator incearca sa reduci frecventele de 30 -50 hz din egalizator Link spre comentariu
[i_unit] Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Acelea sunt boxe de compresie, in functie de ce difuzoare aveti acum, se poate concepe o incinta bass reflex, realizata din MDF.Nu se poate asa simplu, o gaura si o teava de plastic.Boxele de compresie si cele bass reflex sunt total diferite principial.Ba se poate, si inca foarte simplu, dar nu va reprezenta o solutie pentru problema expusa la inceput (reducerea mediilor). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum