Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare KON sau PAudio?

lorik199

Postări Recomandate

Cautant zilele aste undifuzor PAudio am dat si de difuzoarele de la KON care sunt mult mai ieftine ei pretinzand ca ar fi aceleasi difuzoareacum nu am chef sa dau 180 lei pe un dif si ca vad ca e de proasta calitate.pana la uma ce mi-ati recomanda ? de unde sa cumpar?de exemplu pt E12 250N pretul la PA de de 250 lei si la KON este 180 lei, deci e ceva diferenta ,nu 10 leimultumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

3

• Badman

1

• Bogdi16

1

• CATA2003

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Esti dezinformat. Diferenta aceea de pret apare din cauza ca cei de la Kon nu s-au mai obosit sa modifice preturile de ceva vreme buna, nici nu cred ca mai comercializeaza produse P.audio.

Link spre comentariu

Cautant zilele aste undifuzor PAudio am dat si de difuzoarele de la KON care sunt mult mai ieftine ei pretinzand ca ar fi aceleasi difuzoareacum nu am chef sa dau 180 lei pe un dif si ca vad ca e de proasta calitate.pana la uma ce mi-ati recomanda ? de unde sa cumpar?de exemplu pt E12 250N pretul la PA de de 250 lei si la KON este 180 lei, deci e ceva diferenta ,nu 10 leimultumesc

Acuma am intrat si eu la ei pe site , vad ca toate difuzarele la ei sunt BLUtech :ras: :rade: , sau poate nu inteleg eu ce e cu blu ala.... eu anu trecut imi luasem de la ei hp15w si zic eu c e original ,avea cutie de la Pa..... dar diferenta de pret nu o inteleg ..
Link spre comentariu

Esti dezinformat. Diferenta aceea de pret apare din cauza ca cei de la Kon nu s-au mai obosit sa modifice preturile de ceva vreme buna, nici nu cred ca mai comercializeaza produse P.audio.

au acum un site nou, daca cumva nu ai mai intrat de mult pe la ei, si posibil a fi modificat si preturile cu aceasta ocazie
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări