lorik199 Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Cautant zilele aste undifuzor PAudio am dat si de difuzoarele de la KON care sunt mult mai ieftine ei pretinzand ca ar fi aceleasi difuzoareacum nu am chef sa dau 180 lei pe un dif si ca vad ca e de proasta calitate.pana la uma ce mi-ati recomanda ? de unde sa cumpar?de exemplu pt E12 250N pretul la PA de de 250 lei si la KON este 180 lei, deci e ceva diferenta ,nu 10 leimultumesc Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Esti dezinformat. Diferenta aceea de pret apare din cauza ca cei de la Kon nu s-au mai obosit sa modifice preturile de ceva vreme buna, nici nu cred ca mai comercializeaza produse P.audio. Link spre comentariu
CATA2003 Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Cautant zilele aste undifuzor PAudio am dat si de difuzoarele de la KON care sunt mult mai ieftine ei pretinzand ca ar fi aceleasi difuzoareacum nu am chef sa dau 180 lei pe un dif si ca vad ca e de proasta calitate.pana la uma ce mi-ati recomanda ? de unde sa cumpar?de exemplu pt E12 250N pretul la PA de de 250 lei si la KON este 180 lei, deci e ceva diferenta ,nu 10 leimultumescAcuma am intrat si eu la ei pe site , vad ca toate difuzarele la ei sunt BLUtech , sau poate nu inteleg eu ce e cu blu ala.... eu anu trecut imi luasem de la ei hp15w si zic eu c e original ,avea cutie de la Pa..... dar diferenta de pret nu o inteleg .. Link spre comentariu
lorik199 Postat Iulie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2009 Esti dezinformat. Diferenta aceea de pret apare din cauza ca cei de la Kon nu s-au mai obosit sa modifice preturile de ceva vreme buna, nici nu cred ca mai comercializeaza produse P.audio.au acum un site nou, daca cumva nu ai mai intrat de mult pe la ei, si posibil a fi modificat si preturile cu aceasta ocazie Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 15, 2009 Administratori Partajează Postat Iulie 15, 2009 Sunt aceleasi difuzoare Link spre comentariu
lorik199 Postat Iulie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2009 multumesc domnule vasile de raspunsul prompt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum