Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema la instalare windows

augustin

Postări Recomandate

Memorii sau placa de baza.Cei de la garantie au cu siguranta sigilii, asa ca-si permit sa scoata o memorie, astfel sistemul de operare merge instalat, apoi o pun la loc si pe cealalta. si...merge in continuare(o vreme) :freaza: . Nu ca ar fi vreuna defecta, dar, nu sunt facute sa functioneze in dual-channel,(adica nu provin dintr-un kit dual-channel, si nici nu sunt Kingston, Infineon, Nanya sa suporte asa ceva), iar placa de baza nu are decat doua sloturi, si nu ai cum sa le pui altfel, cum le-ai pus pe amandoua, merg default in dual channel. Fereasca sfantu` ca memoriile alea sa fie marca Sycron, Zepellin&stuff. :sparge:Presupunerea mea...inspirata din (cruda)realitate.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr4g0n

5

• augustin

5

• iulidan2

1

• lucian_e

1

Top autori în acest subiect

Am verificat hdd cu HDD Regenator...A mers 24 de ore pana la finalizare.....Mia gasit vreo 450 BAD Sectors.....AM incercat sa instalez dupa XP totul a decurs normal pana in momentul in care la instalare dupa ce extrage fisierele pt instalare cand apare imaginea cu WINDOWS XP si se incarca bara aceea albastra...in momentul cand dispare imaginea aceea si tre sa aara imaginea cu windows se instaleaza in 39 min...in momentul in care tre sa se schimbe imaginile pc se opreste brusc..adica se opreste ca si cand lar scoate cineva din priza....si doar in acel moment tot timpul nu in momente diferite ale instalari...Am incercat apoi WINDOWS7 si a durat putin mai mult dar AM REUSIT SAL INSTALEZ......

Link spre comentariu

Salveaza ce mai ai pe hdd si fa o vizita la un magazin de componente si cumparati altul :da Viata lunga nu mai are hdd`ul tau , cu cat il schimbi mai repede cu atata mai bine Poti merge la garantie sa til schimbe !

Link spre comentariu
Vizitator sebyca25

Problema poate aparea de la unitatea optica adik cd-dvd-rom-ul aceeasi problema am intampinat-o la 5 calc am imprumutat alt cd-rom si a mers prfect vezi sa nu fie aceeasi problema.. nu mai borfai prin bios atata timp cat iti recunoaste hdd-ul, Verifica cd-rom-ul

Link spre comentariu

Dac? ajungi la garan?ie cu hardul vezi ce le zici ...sunt deobicei foarte sceptici ?i chitro?i...nu le da multe explica?ii inutile...fi ferm c? vrei s?-l schimbe...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Flash

Am citit tot postu-l,si din expuneri si raspunsuri am ajuns la concluzia ca ai insuficient RAM.Ori ai probleme de contact(placa de baza->placuta RAM),ori pur si simplu e defect RAM-ul.Eu am avut o problema similara , am facut un Low Lever Format ,am repartitionat Hdd-ul ,am scos placutele de memorie ,am curatat contactele cu spirt si...surpriza ,functioneaza si acum dupa aproape 3 luni.Exact nu stiu ce i-a facut bine....incearca si tu ,nu te costa decat timp si rabdare. Bafta!!Cu stima ...Flash

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări