Vizitator mutulica Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Salut, am un sistem antec lansing 2.1 si se aude un parait si pocanit in boxe sau chiar pierde sunetul. Situatia apare cand misc de cablul central (care leaga subwoferul (cu amplificatorul) de un satelit cu butoanele de volum si alimentare) sau chiar daca nu misc si este sonorul dat mai tare. E destul de aleatoare.Eu cred ca cel mai probabil cablul rpincipal este intrerupt sau face un scurt pe undeva, un contact aiurea, dar vreau sa aflu si o parere de la cineva mai experimentat in audio. Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Verifica cablul si potentiometrul de volum, daca misti de el se aud pocaneli? Link spre comentariu
Vizitator mutulica Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 l-am dus la reparat pana la urma, era de vina cablul si mufa - avea un piciorus dezlipit care facea atingere. acum se aude bine, am mai auzit pocanitul tare, dar la volum mare si doar odata, ca atunci cand bagi ceva in priza pe langa el.multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum