Vizitator cristianpaius Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 Daca este cineva din Bucuresti care doreste sa participe la seminarul Microchip de la Timisoara din 31 mai, este rugat sa dea un mesaj aici pe forum. Consider ca este o ocazie deosebita de a intra in contact cu alti oameni care sunt preocupati de acest domeniu, si de ce nu de a mai invata cate ceva. Ne putem intalni eventual sa stabilim si putem pleca impreuna de aici din Bucuresti. Datele mele de contact: Email: [email protected] Tel: 0721.021.212 YahooID: pcsoftpc84 Link spre comentariu
Vizitator icekox Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 ce este cu acest seminar?ma intereseaza si pe mine. Poate perticipa oricine? si unde se tine in timisoara? Link spre comentariu
Vizitator alex Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 http://www.comet.srl.ro/data/microchip-seminar-ro.pdf Din pacate, pe site la Microchip, cand vrei sa te inregistrezi, iti spune ca toate locurile s-au ocupat. Link spre comentariu
Vizitator cristianpaius Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 Da, intradevar, pe site nu par sa mai fie locuri. Dar exista lista de asteptare. Si inca ceva... Anul trecut se inscrisesera 300 de participanti dar au venit abia vreo 80... si daca si anu asta se repeta figura..... inseamna ca o sa fie destule locuri.Eventual pot face eu rost de un loc inregistrat de la un coleg care are ceva probleme si nu mai poate participa. Ideea e doar sa vreti sa mergeti..... Transportul nu mi se pare cine stie ce scumpatate.. si in plus e aventura. Eu personal nu am vazut niciodata Timisoara si ma gandeam ca acum ar fi momentul. Link spre comentariu
Vizitator cristianpaius Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 Detalii despre locatie si alte alea : http://www.microchip.com/seminars Link spre comentariu
habarnam Postat Mai 20, 2005 Partajează Postat Mai 20, 2005 Deci tu zici ca merita sa merg chiar daca ei zic ca nu mai sunt locuri? Oricum chiar daca nu se prezinta decat jumate din inscrisi, nu cred ca mai lasa pe cineva sa intre asa, pur si simplu... Link spre comentariu
UnD3aD Postat Mai 22, 2005 Partajează Postat Mai 22, 2005 cam despre ce se va discuta la seminariu? Link spre comentariu
habarnam Postat Mai 22, 2005 Partajează Postat Mai 22, 2005 detalii gasesti la adresa data cu 2-3 posturi mai sus. Pe mine m-ar interesa doar partea a doua.... Link spre comentariu
sofian Postat Mai 22, 2005 Partajează Postat Mai 22, 2005 Merg si eu. sunt din cl voi cu ce mergeti eu cu trenul la cuseta sa dorm toata noaptea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum