Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MERGE CINEVA LA TIMISOARA PE 31 MAI?

Vizitator cristianpaius

Postări Recomandate

Vizitator cristianpaius

Daca este cineva din Bucuresti care doreste sa participe la seminarul Microchip de la Timisoara din 31 mai, este rugat sa dea un mesaj aici pe forum.

Consider ca este o ocazie deosebita de a intra in contact cu alti oameni care sunt preocupati de acest domeniu, si de ce nu de a mai invata cate ceva.

Ne putem intalni eventual sa stabilim si putem pleca impreuna de aici din Bucuresti.

Datele mele de contact:

Email: [email protected]

Tel: 0721.021.212

YahooID: pcsoftpc84

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator cristianpaius

Da, intradevar, pe site nu par sa mai fie locuri. Dar exista lista de asteptare. Si inca ceva... Anul trecut se inscrisesera 300 de participanti dar au venit abia vreo 80... si daca si anu asta se repeta figura..... inseamna ca o sa fie destule locuri.Eventual pot face eu rost de un loc inregistrat de la un coleg care are ceva probleme si nu mai poate participa. Ideea e doar sa vreti sa mergeti..... Transportul nu mi se pare cine stie ce scumpatate.. si in plus e aventura. Eu personal nu am vazut niciodata Timisoara si ma gandeam ca acum ar fi momentul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări