Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ATENTIE LA FORMULAREA TITLULUI!!!

ole

Postări Recomandate

Observ ca fiecare utilizator care are o problema prefera sa deschida un topic nou chiar daca problema lui a mai fost discutata intr-un alt topic in care probabil ar gasi si raspunsurile cautate. Mai mult, unii deschid chiar si mai multe topicuri cu acelasi subiect. Le-am tot modificat in asa fel incat sa se pastreze o oarecare ordine dar....

De acum inainte orice topic deschis aiurea va fi "incuiat" si sters in 2 zile fara alte avertizari! Folositi functia de CAUTARE a forumului pentru a gasi raspunsurile in celelalte topicuri iar topicurile pe care le deschideti sa aiba un titlu informativ nu de genul "cine-mi da o explicatie ?","cine ma ajuta?"....

De asemenea evitati titlurile kilometrice si cu multe !!!!! sau "Ajutati-ma!", "Super proiect", etc...lista poate continua.

Titlul sa includa numele montajului (ceas, afisaj, robot, etc...ce face montajul respectiv) si tipul (nu ma refer la firma!!!) microcontrollerului utilizat.

Vreau disciplina!!! Asa veti fi ajutati mai repede si cei care cauta solutii vor gasi mai usor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ole

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• ole

ole 1 postare

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări