Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme tv grundig...

overdrive

Postări Recomandate

Am un tv grundig care are un defect tare ciudat:pe canalele superioare din UHF parca nu ar lucra RAA-ul si are tendinta de a rupe usor imaginea. Pe canalele din benzile 1 shi 3 merge bine si pe la inceputul benzilor 4-5.Cum se apropie de 30 o ia razna.Sa fie din selectorul de canale ?Sa se fi devalorizat vreun filtru de pe acolo?Mentionez ca este un grundig in carcasa de plastic facut cu un kit din acela asiatic cu CTV232 pe procesor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• overdrive

3

• Tavi

2

Top autori în acest subiect

ala nu e grundig, e un tv fcut pe vapor cu caratcteristici jalnice , nu ai ce sa ii pretinzi, la cate am vazut eu , toate au acum tuburile slabe probabil canalele superioare avand banda mult mai ingusta asa se manifesta la acest tv. daca reglati cu acord fin nu merge mai bine?poate e dereglet caf-ul

Link spre comentariu

L-am rezolvat!Am luat altul! :d Pe ala l-am vindut am mai pus ceva si mi-am luat un GRUNDIG city line cu tub BLACK TUBE.E diferenta cer pamint intre ce aveam si asta!Mai ales la imagine negrul parca este carbune.Foarte real! :d

Link spre comentariu

Stiam ca cei de la grundig au probleme dar ca au dat faliment.Am avut ceva oferte /(nu eu personal ci firma la care lucrez) sa ma duc in germania sa cumparam la pretzuri de nimic aparatura de la ei ca vindeau tot ce au avut in laboratoare.Aparatura serioasa acolo..Dar era de asteptat sa cada grundihul ca faceau numai gunoaie in ultimiii ani.Tv-ul meu este facut in germania intr-adevar si are 30 kile!Te-am rugat daca poti sa imi dai schema de la un PHILIPS CDR 785.Am unul si imi face probleme in sensul ca merge ce merge shi moare subit.De parca ar muri microprocesorul de pe comenzi(are un SAA de al lor).As vrea sa il fac ca tare bine suna pe cd-uri.Ai idee daca in ungaria la budapesta au centru de reparatii?Nici nu se compara cu DVD-urile astea aparute acum ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări