Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

soft pentru diagnoza auto

tomaur

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MirceaM

1

• iulisan

1

• tomaur

1

• misuraelectronic

1

stimate domn...nu va mai agitati degeaba....softurile de diagnoza auto costa multi bani...nimeni n-o sa va posteze aici un asemenea soft moka...va spun din proprie experienta , intrucit am prieteni care traiesc din asa ceva...in functie de marca unei masini , softul pleaca de la citeva sute de euro si poate ajunge la mii de euro... :da

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator biktel

salutare tuturor . am o mare rugaminte daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un soft pentru diagnoza si de unde pot cumpara o interfata pentru opel astra 2002.

Softurile de diagnoza sunt free pe net, tot ce-ti trebuie este o interfata de comunicare cu masina. Cea mai accesibila ar fii un Opel Tech2 sau mai bun un Opcom. Daca nu gasesti softurile, da-mi de veste
Link spre comentariu
Vizitator pmar_kpj

mergi pe www.autoscan.ro .

Gasesti aici cablu K-line si iti dau si o versiune demo pt OP-Com. era cablul parca 100ron.

primesti si factura deci esti legal. sunt foarte promti!

am luat si eu cite ceva de acolo.

bafta.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Se gasesc softuri free. Pentru unele se gasesc sursele si, cu ceva efort, se pot recompila, modifica.Cu efort ceva mai mare se poate face soft de diagnoza de la zero.Oricum, asta este calea, sa ajungi sa iti faci singur diagnoza, de cate ori ai nevoie sau doresti, cu pret zero.

Link spre comentariu

Chiar credeti ca orcine are un tester poate si interpreta corect datele furnizate de un tester? Din experienta va spun ca nu. Mai e nevoie si de un bagaj de cunostinte specifice si o buna intelegere a fenomenelor ce au loc.Pentru ca de foarte multe ori apare si situatia de genul unde dai si unde crapa inlocuinduse componente perfect functionale doar pentru ca au fost raportate de tester ca defecte.Cauzele fiind cu totul altele dar generand un defect de genul respectiv (se pot intampla sa fie cauze mecanice care sa fie raportate ca defecte electrice(onice) de catre tester )

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

As vrea si eu un soft pentru ELM327 care sa faca dyno aveti careva va rog :) sa faca un grafic unde sa indice cuplul (nm) si cp care ulterior sa-l pot printa eventual ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări