Vizitator DriverDan_2005 Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 am de facut un montaj prin care cand bat din palma sa aprind un bec iar la urmatoare bataie din palma sa se stinga.am facut rost de schema, nu e tare dificil dar inca is in ceatza cu ceva chestii...deci care este in masura sa imi explice cate ceva este rugat sa posteze.o sa pun schema. prcizez ca sunt mai novice in ale electronicii deci ...rabdare.am cautat pe net mai multe informatii cum comand un tranzistor...etc ...dar tot sunt putin in ceatza. o sa atasez schema. t1 amplifica semnalul la microfonului. la o bataie din palma t1 amplifica semnalul. odata amplificat t2 se deschide si alimenteaza releul. t3 ce rol are ? Link spre comentariu
danb1974 Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 De fapt lumina se stinge singura dupa citeva secunde (asa cum zice si in articolul din care ai luat schema)t3 comanda releult1+t2 formeaza un monostabil Link spre comentariu
boboBOBO Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 am facut si eu asa ceva... mai demult.. si e varza se stangea lumina la fiecare sunet mai mare .. la fiecare strigatura etc.. e cam nasol ! Insa iti urez succes Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 cateva scheme gasiti la http://www.niqro.3x.ro/acsw/acsw.htm Link spre comentariu
Vizitator Ianing Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Daca iti mai trebuie am facut un document in word in care explic cum se face asa ceva. Are 5 pagini asa ca nu ma grabesc sa-l pun pe forum. Pot sa ti-l trimit pe mail daca-mi dai adresa prin pm. Dac?-mi trimi?i adresa po?tal? pot sa-ti trimit gratis (în plic) o pl?cu?? pentru schema ?i alte explica?ii mai detaliate, având una disponibil? ?i ?tiind c? este mai greu de confec?ionat, necesitând experien??, scule pentru desen, materiale ?i destul de mult timp. Link spre comentariu
Vizitator calduramare Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 am facut si eu asa ceva... mai demult.. si e varza se stangea lumina la fiecare sunet mai mare .. la fiecare strigatura etc.. e cam nasol ! Insa iti urez succes Ha ha lol, si eu am patit exact la fel, la diverse zgomote te stresa lumina, .... naspa, si mai imi aduc aminte si de un senzor de prezenta pe care-l declansa pisica de departe ...... nu am reusit nici aluia sa-i dau de cap. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum