Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lcd westwood model 20755 bpc

Vizitator mat66

Postări Recomandate

Vizitator mat66

buna ziua am un tv lcd westwood tv functioneaza 3 sec are imagine dupa care imaginea dispare sunetul ramine am gasit un integrat defect dar nu il gasesc in catalog integratul se numeste BD 7T1P daca stie cineva cu ce este echivalent va rog ajutatima va multumesc :freaza:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mario2270

5

• anonimus

4

• iuliantv

3

• leoncris

3

Top autori în acest subiect

Unde este plasat? O poza, ceva? Google nu il gaseste. Pare defect de lampi sau invertor (o lampa slabita/defecta, condensatori uscati in sursa si/sau invertor, etc.)

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

Multumesc Domnului Iulian Tv pe aceasta cale pentru ajutor merge destul de bine primul dump cel cu Ok, dar se pare ca mai am eu probleme cu acest tv in sensul ca la programare automata canale prinde ori 51 canale in reteaua Upc ori numai 11  incepand cu cateva posturi din banda 3 si cateva din UHF am inlocuit cu un alt selector probat in alt tv functional si la fel se manifesta si cu acesta mai incerc maine cu un selector nou UV 1316 nou din comert !Multe multumiri inca o data pentru ajutorul acordat revin cu postare dupa rezolvare !

Link spre comentariu

Buna Seara !Revin cu problema schimbarii de selector de canale la acest tv in sensul ca am montat un selector nou care face la fel ca si celelalte am depistat cauza tensiune 33v variabila in sensul ca este oscilanta in primele cateva minute dupa care scade treptat atat in gol cat si in sarcina ajungand pana la 10 v dupa care ramane partial stabila in jurul acestei valori !O schema cu etajul de realizare a a acestei tensiuni ar fi binevenita mai ales ca am studiat circuitul de 33 v care este foarte alambicat, strabate toata placa atat la suprafata cat si pe interior si am ajuns intr-un punct mort cu el la un conector unde nu este legat nimic este in gol pur si simplu !Alimentat cu 33 v separat din sursa externa tv functioneaza perfect 1

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări