nooob64 Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Buna , am si eu o nelamurire .Detin o sursa de alimentare in comutatie 12V 5.5A si doresc sa ii ridic tensiunea la 18-20V am desfacut-o dar nu stiu ce anume trebuie sa modific , are un IC insa e sters numele. Pe cutie scrie AP2360-12V-5.5A am cautat pe net schema dar nu am gasit nimic. POZE: http://i30.tinypic.com/n6wc2v.jpg http://i27.tinypic.com/6sfe3s.jpg Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Ar fi prea multe de modificat (in primul rind ar putea fi necesar rebobinarea secundarului transformatorului ceea ce ar fi tehnic imposibil). Lasa-l cum e si ia-ti altul la tensiunea dorita ! Te costa intre 13...75ron pentru un curent de iesire de 1...8A. Link spre comentariu
nooob64 Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Nu exista nici o alternativa fara a modifica numarul de spire la trafo ? Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Trebuie vazuta schema. Pentru aceasta ar trebui sa fotografiezi si partea cu componentele si eventual sa desenezi schema asa cum sint interconectate piesele pe placa. Dar cred ca e mult mai simpla varianta cu achizitionarea uneia cu tensiunea dorita (daca nu vrei neaparat in comutatie, poti opta pentru un transformator clasic cu tole sau toroidal, urmat de o punte redresoare si un condensator electrolitic). Link spre comentariu
George(sb) Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 pai tu nici capacul nu i-lai dat jos si vrei sa o modifici, in primul rand trebuia vazut daca nu cumva e o sursa cu reactie, te-ar putea scuti de rebobinarea transformatorului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum