Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vista se opreste la partea "completing installation"

Vizitator miul_smack

Postări Recomandate

Vizitator miul_smack

Am si eu o problema cu un laptop HP Pavilion dv6000(2.0 GHz, 3 G RAM).L-am cumparat cu vista home basic , l-am formatat si am pus XP-ul.Sistemul de operare merge bine, e stabil rezultand de aici lipsa vreunei probleme hardware.Dupa un timp am vrut sa imi instalez Vista.Partea dificila incepe odata cu instalarea Windows-ului Vista, care nu mai vrea sa treaca de partea "completing installation"...Nu se blocheaza nimic...doar ca stai dupa el fara sa ajungi la vreun rezultat.Am cautat pe net raspunsul la problema mea si am gasit tot felul de posibile rezolvari care la mine nu dau rezultatul dorit...Voi ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr4g0n

1

• DREDD

1

• adicontakt

1

• 2informaticos

1

Top autori în acest subiect

Vizitator miul_smack

scuze...greseala mea, trebuia sa iti spun ca asa am incercat sa instalez vista si nu a mers...deci am formatat partitia si nu merge...

Link spre comentariu

ai incercat sa folosesti alt disc de instalare?cel care-l ai poate sa aiba vreun defect pe care nici nu-l poti sesiza la ochi...chiar si lectorul poate crea probleme.verifica hdd pt orice eventualitate. daca xp merge bine nu este exclusa posibilitatea unor sectoare defectuoase...lasa-l in 2gb la instalare.intra in bios si schimba pe la sata mode, enable, disable, ahci, ce-o fi p-acolo...eu iti recomand sa ramai la xp.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări