Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tranzistori RF

ovidiu grigore

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ovidiu grigore

1

Top autori în acest subiect

Exista doua preturi de referinta:Unul ar fi ceea ce se cheama pretul radioamatoricesc - un pret care nu urmareste profitulci doar sa ajute un alt amator care are nevoie de respectiva componenta. In general latargurile de radioamatori KT904 se gaseste la pretul de 1-2 RON iar KT920 la ~5 RON.In privinta celor care urmaresc castigul preturile merg pana la 10-15 RON pentru KT904 si30-50 RON pentru KT920, personal am vazut si aberatii de genul 100 RON - pret apropiat decotatia din magazin a unui echivalent Motorola !!! La simpo Ploiesti-2006 am luat tranzistoridin seria KT9xx cu Pc = 50-100W la 5RON.Personal nu cred ca se justifica preturi de magazin la aceste componente in lumea radioamatorilor.Aproape toate provin din stocurile uitate prin depozite si cazute in mana unor persoane cu profund simtmercantil. E drept ca aceste componente au inceput sa devina din ce in ce mai rare, dar inainte de a platiprimului ofertant nu strica un anunt pe site-urile YO : "Cumpar xxx la pret radioamatoricesc...".Dar sa nu crezi ca vor abunda ofertele. Radioamatorii sunt foarte refractari in a vinde persoanelor pecare nu le cunosc, mai bine zis ne-radioamatorilor. Pana una alta, cine are pasiunea constructiilorar trebui sa bata talciocurile si simpozioanele, tot ce era bun si ieftin a cam inceput sa se termine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări