Marele Savant Postat Iulie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2009 Buna seara, Scuze, m-am razgindit!! Cele bune, Je Link spre comentariu
yo6pir Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Buna seara, Scuze, m-am razgindit!! Cele bune, JeSa întelegem ca te-ai razgândit, si vrei sa le vinzi? Daca este asa, înseammna ca ti-a venit mintea la cap Savantule, se accepta scuzele. Apucai viitorul cincinal pâna faceai singur montaje cu ele toate. Hai, fa o lista de preturi si scoate-o la interval, sa vedem si noi cu cine luptam. Toate bune. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2009 Scuze daca asta s-a inteles! Am scris ceva si pe urma m-am razgindit asupra continutului si am editat mesajul deoarece nu stiam cum si daca se poate sterge in intregime! Scuze din nou pentru ambiguitatea mesajului dar eram destul de suparat pentru ca mi s-a ars neonul la lampa cu lupa si aveam ceva de lucru la un dds. Ma duc prin oras sa caut lampa. Cele bune, Emil Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2009 Scuze, am facut un test! Am vrut sa vad daca mai apare later edit. Modificarea mesajelor se poate face timp de o ora dupa postare. Cu stima, YO9HRB Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum