Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RAM sau HDD?

kog

Postări Recomandate

• 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kog

8

• Dr4g0n

2

• nelu57

2

• srdjan

2

Top autori în acest subiect

cum imi dau si eu seama ce e stricat (dinre ram si hdd)? Ma aduce la disperare. Saptamana trecuta am rulat testul de ram (memtest si altele) si imi dadeau erori tot la 10 secunde. Azi merg toate perfect, absolut nici o eroare. Nu am strop de praf in calculator, nici nu am umblat in el intre cele doua operatiuni

Link spre comentariu

HDD-ul nu influenteaza testul la RAM. deci daca ai avut erori la RAM cauze pot fi multiple atat in placa de baza cat si in RAMI. Daca sistemul de operare Windows e instalbil nu inseamna neaparat ca e instabil din cauza hardware-ului. Poate fi problema de software la fel de bine. Mai ales pe partea de drivere, violari de adrese ram, etc. Temperatura poate crea iar probleme, ar fi bine sa verifici. HDD cand face probleme de obicei ingheata sistemul dar ramane aprins led-ul de activitate HDD. La rami daca se poate iti recomand in bios sa introduci manual parametrii corecti (daca ii cunosti) in loc de detectare automata. Eu asa am rezolvat niste erori aparute la memtest.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări