Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator mic

Vizitator Crepauai

Postări Recomandate

Vizitator Crepauai

ati putea sa imi recomandati va rog un component electronic care ar putea amplifica curentul cu vreo 2V?am nevoie de un amplificator foarte mic cam de 1 centimetru 1.5 maxim :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

1

• baga

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Crepauai

stiu m-am incurcat curentul se masoara in amperi tensiunea in volti ma scuzati stiu si eu ceva altfel nu ma apucam de electronicaam nevoie de un circuit de amplificare foarte mic max 1 centimetru marimea.am nevoie de acest circuit pentru telefonul mobil se aude cam incet si eu lucrez intr-un mediu foarte zgomotosavand un difuzor destul de bun m-am gandit la un circuit cu o putere de vreo 0.2W-0.3W maximcircuitul de 0.5W e de vreo 2.3 centimetri si nu incape in telefonsi amplificatorul sa nu consume mai mult de 3.7V curent continuuamplificatorul acesta trebuie sa aiba 6 sarmulitze, 2 pentru alimentare , 2 pentru iesire la placa de baza a telefonului si 2 fire care sa le conectez la difuzor/speaker cum intelegeti voi mai bine.Va astept cu recomandari si va multumesc

Link spre comentariu

uite BA5386........3-12v pe alimentare 0,3w pe 8 ohm si are un singur cond pe iesire de 220 mf/10v mai simplu nu se poate si e f mic...cauta data pe NET..... :limb:

Link spre comentariu

parerea mea ar fi sa iei o pereche de casti care izoleaza f bine si un handsfree.Sau o pereche de casti audio cu izolare foarte buna.Altfel rezolvarea va fi temporara pana ajungi surd de tot.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări