vladutz2000 Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 salut ... am un prieten care a cumparat ciudatenia asta : http://img199.imageshack.us/gal.php?g=dsc00305mtg.jpg stie careva la ce e bun ? e un cooler care sa raceasca ceva pe la calculator , sau e doar un alt tip de ventilator care face aer prin camera , dar pe usb ?! Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Pare a fi un "suport" de laptop, ce dimensiuni are? Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 tot de laptuca zic si eu, de camera sigur nu este. Link spre comentariu
vladutz2000 Postat Iulie 10, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2009 asa as fi zis si eu , dar nu eram sigur.. oricum ms pentru raspunsuri .. acum stiu verdictul : s-a pacalit ... Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 cine ?tie cunoa?te... fioros ce se pot înfierbânta leptoacele de din ziua de azi... ba chiar ?i alea de din ziua de ieri!! Link spre comentariu
nelu57 Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Pentru evacuarea aerului cald. Se a?eaz? '' laptocu' '' pe el...se alimenteaz? prin usb. S? ?ti?i c? d? rezultate.Probat de mai mul?i aceasta ! Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 am lasat telefonul langa un laptop packard bell, cand sa imi iau telefonul - fuck a facut scurt bateria telefonului? dupa cateva secunde am realizat ca se incalzise asa de la laptuca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum