caddyct Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Asa cum reiese si din titlu am o problema cu LCD-ul in sensul urmator.Dupa ce scriu un fisier sursa in C si il compilez in C18 si fac proiectul in MPLAB (build succeded)LCD-ul nu imi afiseaza nimic.Am inclus toate fisierele sursa din C:\MCC18\src\ .. \ XLCD\ *.cLinker-ul la fel : 18f452i.lkrAm inclus : xlcd.hFolosesc un uC : PIC 18F4520Idei?Sugestii?Va multumesc Link spre comentariu
puiu Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Ai putea sa fi mai concret. Ce fel de LCD folosesti? Desi eu nu lucrez in C, ci numai in asm poate te pot ajuta cu o idee. Ai initializat LCD? Link spre comentariu
caddyct Postat Iulie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2009 LCD-ul de la placa PIC DEM PLUS2 este : HITACHI HD44780 16X2.In asm am reusit sa-l initilizez si sa si afiseze tot ce vreau si functioneaza.Dar in C (in C18 Compiler de la Microchip) nu am reusit.Nu pot sa-l initializez desi am incercat de toate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum