Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Auto - merita?!!

Vizitator m_mayday

Postări Recomandate

Vizitator m_mayday

salut colegilor.am si eu o rugaminte la voi (catre cei cunoscatori)

am gasit si eu la cineva o statie de masina noua.

As vrea sa stiu daca merita sa o iau sau nu? si daca scoate cat zice?si cat scoate daca nu scoate atat cat scrie?

are putere si tot ce vrei cel putin cam asa ceva scria prin datele ei tehnice:

Panasound - M-1600

63x520x260

4/3/2-channel

400Wx4 - 4Ohm

500Wx4 - 2Ohm

BTL: 700W+700W-4Ohm (bridge)

input sesitivity: 250mv-6v

Freqvency response: 20Hz-20kHz

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

9

• Mircea Bartic

4

• Swat Cat

3

• micutu

1

Am si eu o statie de 2 X 200 W pe 2 ohmi ..... am mai scris si prin alte posturi, si in super multumit de ea...desi e MAJESTIC isi face treaba fara gresh....asa ca daca ai bani achizitioneazati-o pe aia :wink: desi pe ele scrie o putere asa mare...nu o scot dar oricum nici slabe nu-s .... stiu ce au de facut si o fac bine :mrgreen:

Link spre comentariu
Vizitator m_mayday

o statie eu oricum imi iau dar vroiam sa stiu asta daca merita.e cam la 4 mil pretz de fabrica si de desfacere in propriile magazine

Link spre comentariu

Mie mi se pare destul de puternica asta a mea de doar 2 X 200 W pe 2 ohmi...dar a ta....de 4 X 500 W pe 2 ohmi :shock: ....faci caravana din masina :lol: si daca zici ca e 4 milioane - IA-O :!:

Link spre comentariu

frate eu zic ca e TAPA..... 4x400w mama mama sa imi spui cand o sa vezi pe piata asa ceva de la o firma buna..... dar zi si mie de cat e siguranta???

Link spre comentariu

frate eu zic ca e TAPA..... 4x400w mama mama sa imi spui cand o sa vezi pe piata asa ceva de la o firma buna..... dar zi si mie de cat e siguranta???

Asa ca sa ma bag putin in seama....la a mea, de 2 X 200 W pe 2 ohmi sau 2 X 150 W pe 4 ohmi, siguranta e de 25 A... e bun ??? ce zici ?? la 14.4 V si 25 A avem o putere de 360 W
Link spre comentariu

problema este eficienta amplificatorului care trebuie sa fie undeva pe la 60%...., deci ce zici de 216 W Maxim :wink:

Si nu e de ajuns ??? eu zic ca DA :wink:
Link spre comentariu

m_mayday, inceraca sa vezi ce sigurante are amplificatorul acela, si fa calculul.

Eu l-am vazut , si parca avea 2 sigurante de 30 de A => puterea totala a amplificatorului este de 518W MAX (4x129W )

Link spre comentariu

lasati mai sigurantele acolo;pentru ca majoritatea statiilor nu pun sigurante pe fix (ca sa zic asa) de exemplu un Alpine avea siguranta de 25 A si cand am pus-o pe ampermetru nu a consumat mai mult de 18 A

Link spre comentariu

518W MAX

dupa cum ai observat am trecut puterea maxima pe care o poate avea statia, nu am spus niciodata ca aceea este puterea reala a amplificatorului.mai multa siguranta ai daca masori amplificatorul, dar in cazul acesta nu este posibil.
Link spre comentariu

Am facut rost azi de un alimentator de 12 V cu ampermetru pe el si am pus statia pe el .... :shock: :shock: o boxa de 150 W pe 4 ohmi era facuta varza de la bass si ampermetrul imi indica maxim 5 - 6 A :shock: :shock: ce concluzii se pot trage de aici ???? PS: BASS - BOOST-u` de la statie era inchis, ca da ii dau drumu :cry: :cry: amor saracul dif de bass LAMURITI-MA si pe mine careva :shock: :!:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări