Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pierdut numar imnatriculare ajutorr

davidut5

Postări Recomandate

in urma cu 11 zile am pierdut sau sa furat numarul de inmatriculare chiar in ziua cand imi expira revizia (colac peste pupaza). Atunci fratele meu care a observat disparitia a fost la politia municipala alexandria unde am domiciliul si a facut o declaratie ca la pirdut.Politistu ia spus ca il suna sa se duca acolo sa ridice dovada pentru ca sa fac revizia. Dupa 2 zile primeste telefon sa se duca la politie ca sa completeze in declaratie data locul, pierderii placutei si de atunci nu au sunat nu nimic,nu a primit nimic la mana ca sa circul cu masina, si eu acum daca ies la plimbare fara numar si fara revizie ce se intampla? ce pot sa fac? pentru numar? ca imi trebuie masina.multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• davidut5

4

• iulicuta2000

1

• hip_hop7575

1

Vizitator marius90

in primu rand, pe ei ar trebui sa-i intrebi. Nasol si cu revizia, nu o sa le placa un carton cu numar si pentru placute noi stai ceva timp. Dar poti sa te duci la ei si sa-ti faci altele noi

Link spre comentariu

am rezolvat problema. sambata am fost si am luat adeverinta pentru numar am completat un formular si le-am predat pt numar , care a fost gata in 3 ore.am fost si la revizie, si mai urmeazaps:data la care a fost emisa adeverinta era in urma cu 4 zile, dar caschetosii nu au vrut sa ma anunte si pe mine. si asa a vorbit un prieten peacolo, ca altfel cine stie!

Link spre comentariu

Ca sa stii ce ai pierdut :da : daca te prindea politia fara nr de inmatriculare primeai 6 puncte penalizare, cred ca tot atatea amenda, dar nu stiu sigur.Chiar, e legala chestia cu cartonul in loc de numarul de inmatriculare ?

Link spre comentariu

la oprit pe fr meu in ziua aia si nu i-a facut nimiccartonul nu e ilegal, e nul. nu are nici o importanta ca ai sau nupolitia nu te opreste ca ai pus cartonul, te opreste ca nu ai numar

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

si eu am patit-o sa raman fara numar pe fata,asta sambata,iar luni la prima ora eram la ghiseu la politie,facut o declaratie pe propria raspundere ca s-a evaporat numarul,platit 20 de lei,in 2 ore a fost gata

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

la mine a durat declaratia aia la comandant sa o semneze vreo aprox 2sapt. dupa ce am luat aia am avut numarul in 3 ore.numar care era zgariat negrul si era dat cu un marker albastru peste zgarietura.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări