Mishu_17 Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Am un monitor CRT Relisys , de 17 inch , setat la rezolutia de 1024 X 768 , care de o vreme cand ies din jocuri , unde rezolutia e de 800 X 600 , imaginea se vede cam aiurea , datriata faptului ca pe marginile ecranului apar niste portiuni negre , care de obicei nu sunt acolo . Apoi revine la normal , scotand un sunet . Va rog sa ma ajutati . Link spre comentariu
Vizitator marius90 Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 d cat timp ai monitoru? asta ar spune multe :P majoritatea crt'urilor fac asa dupa un timp. Sfatu meu, i-ati un LCD Link spre comentariu
Mishu_17 Postat Iulie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2009 Il am de vreo patru ani . Link spre comentariu
bmwh548 Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Ai putea da un exemplu de joc si sa mentionezi restul configuratiei?Cred ca problema nu e de fapt o problema, placa video face trecerea de la o rezolutie la alta mai tarziu, probabil dupa ce iesi din joc mai dureaza cateva secunde pana jocul se inchide complet, se sterg datele de pe spatiul de cache si schimbarea rezolutiei e putin intarziata de lucrul asta. Si eu mai pateam in jocurile pretentioase, la mine s-a rezolvat cu dezactivarea swapului (nu recomand sa faci asta decat daca ai o cantitate serioasa de memorie...minim 2Gb). Link spre comentariu
Mishu_17 Postat Iulie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2009 Ma joc Battlefield Vietnam , rezolutia in joc e 800 X 600 X 32 @ 60 Hz , placa video e GeForce 7300 GS (512 MB) , am 1 GB de memorie RAM . Driver - ul de placa video l - am instalat zilele astea , deoarece nu aveam versiunea cea mai recenta . Link spre comentariu
bmwh548 Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Atata rezolutia cat si refreshul sunt diferite probabil (apropo ti-as recomanda un refresh de 85Hz, sub aceasta valoare ochii tai nu se vor simti prea bine pe termen indelungat). Jocul nu e chiar nou, din ce imi aduc aminte 7300GS nu a existat si in varianta AGP (doar GT), dar inclin sa cred ca e mai degraba motivul pe care ti l-am descris mai sus. Ai putea incerca si cu un alt monitor (tot CRT), dar nu cred ca e cazul. Link spre comentariu
dragos2009 Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 intra in setarile jocului la display settings si pune aceiasi rezolutie cu cea de pe desktop. si ai sa vezi ca va merge Link spre comentariu
indy666 Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Placa video pare destul de buna, probabil restul calculatorului este mai incet in gandire si ii ia ceva timp sa inchida jocul si sa revina la setarile desktop. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Nu mai am NVidia de ani buni, dar parc?-mi amintesc c? erau ni?te set?ri în drivere care sunau ceva în genul "Force xxxx resolution in full screen 3D". Sau a?a ceva. Încearc? s? alegi în felul ?sta o rezolu?ie decent?. Dar... sînt cu marius90 aici. Monitorul pare a fi pe duc?, cump?r? un alt monitor, sînt destul de ieftine acum ?i po?i g?si unul foarte decent chiar ?i în rate, caz în care dai bani pe lun? cam cît ai da pe bere/sucuri/cafea/?ig?ri/whatever vreme de 2 zile. Cred c? merit?, m?car ?i pentru faptul c? un LCD consum? mult mai pu?in ?i e mai comod decît un CRT. Bine... n-ai aceea?i calitate la culoare, da' nu cred c? deranjeaz? mai ales c? n-ai pomenit de aplica?ii la care calibrarea de culoare s? fie necesar?... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum