Vizitator anonimu Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 salutare,am si eu o problema am cumparat un amplif de semnal pentru antena de satelit (am antena digi tv si cand e nor se intrerupe :cry: ,'cade' semnalul )si nu functioneaza ,intrebarea este unde pot gasi o schema (vreau sa-mi fac eu un amplificator de semnal pentru antene de satelit).Cum pot verifica daca functioneaza amplif-ul?Va multumescPs:scuze moderatorilor daca nu am postat bine Link spre comentariu
Vizitator ucenicu Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Inainte de a folosi un amplificator de semnal,iti sugerez sa schimbi mai degraba parabola,daca o folosesti pe cea de 80 cm cu care a venit echipamentul DIGI.Incearca una de cel putin 120 cm.Oricum,cu cat parabola folosita va avea un diametru mai mare,cu atat vei avea un semnal mai stabil,chiar si in conditii meteo proaste.Amplificatorul de semnal nu iti foloseste la nimic atata timp cat,pe cer innorat,datorita parabolei de doar 80 cm,nivelul semnalului tinde spre 0.Iar valoarea 0 nu poate sa fie amplificata.Oricum,s-ar putea sa realizezi ca prin simpla inlocuire a parabolei cu una mai mare nu vei mai avea probleme decat in situatii extreme,situatii de care nu scapa nici operatorii de cablu,desi folosesc parabole uriase si amplificatoare puternice. Link spre comentariu
Vizitator anonimu Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 iti multumesc pentru sfat Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 eu recomand schimbarea lnb-ului cu unul cu zgomot cat mai mic si o ajustare si fixare cat mai precisa a antenei....bafta Link spre comentariu
Vizitator anonimu Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 k, mersi pentru sfat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum