electrofan Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 am un sistem Genius SW-HF5.1 5005, defect in urma unui soc de curentpb. e ca circuitul defect si anume BT2328 (scurt pe pinii de alimentare) nu e de gasitstie cineva unde pot gasi acest circuit ?...sau poate un inlocuitoreu nici macar un datasheet pentru el, n-am gasit Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 citi pini are integratul si ce capsula are----smd sau normala...mai mult ca sigur am un echivalent... Link spre comentariu
electrofan Postat Iulie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2009 capsula normala, 20 de pini Link spre comentariu
Vizitator FanicaVasilache Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Sistemul l am rezolvat eu se putea face un mic artificiu! Link spre comentariu
Vizitator tanda Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 cred ca am si eu aceeasi problema...tot in urma unui soc de curent mi s-a prajit si mie sistemul...se aprinde...scoate semnal doar intr-o boxa...si doar la un anumit nivel al volumului...deci daca vreau sa dau mai tare sau mai incet nu pot...potentiometrul de la volum nu mai face nici un servici...va rog...daca ma poate ajuta cineva... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum