Bogdan Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Am vizitat siteul Uniunii Producatorilor de FoNograme din Romania si am luat ceva virus. Imi da NOD-ul aceste mesaje de alerta cam din 10 in 10 min. La inceput spune acolo "event occured on new file created by the aplication..." si la primele mesaje sunt cateva aplicatii diferite din calculator (incepe intotdeuna cu explorer.exe Apoi in continu apare acolo svchost.exe NOD-ul muta fisierele respective in carantina Cateodata mai apare eroarea ca svchost.exe nu gaseste nu stiu ce fisier si trebuie sa se inchida... Am scanat sistemul cu NOD dar nu gaseste nici un virus la scanare. Am scanat si online cu panda active scan dar nici ala nu depisteaza nimic... Ce sa fac? Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 trojan remover pe googu e free 30 zile Link spre comentariu
Vizitator matrixismyname Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 fisieru ala e in temp, da un clean cu ccleaner la temp files sau cu disk cleanup si ar trebui sa scapi. Link spre comentariu
hugo Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Hm... intra in Safe Mode si curata/deviruseaza din nou. Link spre comentariu
Bogdan Postat Iulie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2009 trojan remover pe googu e free 30 zile am scanat cu el si nu mi-a gasit nimic fisieru ala e in temp, da un clean cu ccleaner la temp files sau cu disk cleanup si ar trebui sa scapi. de unde stii ca virusul e in TEMP? Am curatat manual folderul TEMP din WINDOWS si am dat disk cleanup dar nu a rezolvat problema. A ramas doar fisierul asta in TEMP, care nu poate fi sters. (fille in use) Hm... intra in Safe Mode si curata/deviruseaza din nou. o sa incerc sa scanez sistemul si in safe mode Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 vezi ca temp`ul nu e in windows\temp e in C:\Documents and settings\xx\ApplicationData\Local Settings\Temp\ Link spre comentariu
hugo Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Cand se ascunde in TEMP e greu sa-l stergi. Mai multe sanse ai cand esti in Safe Mode sa cureti sistemul, manual sau cu un antivirus. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 ca sa stergi fisierele blocate d ealte procese foloseste programul Unlocker , e free Link spre comentariu
2informaticos Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 pai daca faci scanare online, mergi pe kaspersky, sau bitdefender...o eliminare manuala nu e simpla, dar poate fi necesara.mai intai dezactiveaza system restore, apoi sterge fisierele temporare.trebuie sa cureti si registry si sa scoti din startup procesele suspecte. in functie de ce vezi in startup iti cam dai seama si ce sa cauti in registry...apoi restarteaza in safe mode si pureca-l mai departe.vezi daca reusesti sa instalezi si sa scanezi cu malwarebytes' care este un antispyware curat.am intalnit virusi care in momentul cand incercai sa executi un installer de antivirus, sau antispyware ti-l stergeau din calculator.in registry aveau key instalate impotriva a zeci de anti-virus/spyware mai cunoscute...ai grija cu sculele descarcate de pe net care zic ca fac si dreg, multe vin deja cu paduchi...bafta. Link spre comentariu
Bogdan Postat Iulie 20, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2009 pai daca faci scanare online, mergi pe kaspersky, sau bitdefender...sa stii ca si panda active scan m-a scapat de multe belele mai demult. Bitdefender de asemenea e bun. Cu kaspersky online scan nu rezolvi multe fiindca asta doar detecteaza virusi, nu dezinfecteaza nimic numai daca platesti Oricum am scapat demult de belea cu Dr. Web CureIt http://www.freedrweb.com/cureit/ . Multumiri baietilor de pe Softpedia! Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Salut. Ca s? nu deschid alt topic despre viru?i si alte malware, am ?i eu o problem? (adic? nu eu ci un prieten, dar ma enerveaz? ?i pe mine) cu un virus pe mess, ce trimite mesaje la toat? lista.[attachment=0]virus pe mess.JPG[/attachment]Virusu' arat? ca mai sus.Dac? m? pute?i ajuta v-a? fi recunosc?torP.S. Am scanat calcu cu Avast ?i a g?sit ceva troian in Temp, am dat delete dar v?d ca nu l-a scos.Cu respect, Sergiu. Link spre comentariu
vio2007 Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Incearca cu KIS sau KAV 2007 sau 2008 de la Kaspersky (free trial ) .Sau dupa denumirea exacta a troianului cauti cu Google un program cu care sa desinfectezi. Link spre comentariu
SunShine Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Cel mai bun antivirus al momentului este Kaspersky 2009 cu licenta. Il procuri de la revista Chip. Costa 12.5 lei lunar. Licenta se innoieste lunar. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Cel mai bun antivirus al momentului este Kaspersky 2009 cu licenta. Il procuri de la revista Chip. Costa 12.5 lei lunar. Licenta se innoieste lunar.daca te duce minte se reinnoieste gratis Link spre comentariu
SunShine Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Cel mai bun antivirus al momentului este Kaspersky 2009 cu licenta. Il procuri de la revista Chip. Costa 12.5 lei lunar. Licenta se innoieste lunar.daca te duce minte se reinnoieste gratisSe reinnoieste gratis unde? Platesti revista, iei CD/DVD-ul, il bagi in PC, intri in antivirus si introduci licenta de pe CD/DVD. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum