Vizitator pinochio Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Salut.Va rog un raspuns daca stie cineva sa ajute un "stresat" cum se pot conecta mai multe PC-uri cu procesoare diferite sa lucreze la suma procesoarelor ,daca e posibil asa ceva?Nu in retea. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Simplu:pe un PC pui un film, pe celalalt PC winamp+mess. Sper sa-mi scuzi gluma, dar ce doresti tu e...utopic.CPU comunica cu chipset-ul northbridge printr-o magistrala, nu e un bec sa poata fi pus in paralel...pot fi puse doua CPU doar pe o placa ce suporta doua procesoare. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Salut.Va rog un raspuns daca stie cineva sa ajute un "stresat" cum se pot conecta mai multe PC-uri cu procesoare diferite sa lucreze la suma procesoarelor ,daca e posibil asa ceva?Nu in retea.sa faci asa ceva acasa e aproape imposibilcei de la seti au facut un program care se instaleaza ca un fel de screensaver si cind se activeaza screensaver-ul (calculatorul sta degeaba), programul ala incepea sa descarce si sa proceseze date de pe serverul lor Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Voi n-a?i auzit de clustere? C?uta?i pe google "beowulf", pe Linux... Link spre comentariu
Vizitator pinochio Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Salut.Va rog un raspuns daca stie cineva sa ajute un "stresat" cum se pot conecta mai multe PC-uri cu procesoare diferite sa lucreze la suma procesoarelor ,daca e posibil asa ceva?Nu in retea.sa faci asa ceva acasa e aproape imposibilcei de la seti au facut un program care se instaleaza ca un fel de screensaver si cind se activeaza screensaver-ul (calculatorul sta degeaba), programul ala incepea sa descarce si sa proceseze date de pe serverul lorMultumesc de raspuns sunt mai calm,este un soft ca servarele (motoare) de cautare .Mai sap. Link spre comentariu
Vizitator pinochio Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Nu stiu cum se numeste dar caut MULTUMESC. Voi n-a?i auzit de clustere? C?uta?i pe google "beowulf", pe Linux... Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 clusterele sunt calculatoare interconectate printr-o re?ea local?, mai nou, pe fibr? optic?, ?i "adunate" la un loc printr-un soft de operare comun (nu un sistem de operare, ci un program care asigur? circula?ia acelora?i date între ele)! exact principiul pe baza c?ruia func?ioneaz? seti, doar c? aici e o conexiune prin internet, ceea ce face extrem de lent? procesarea datelor...iar omul zice în primul post c? nu vrea prin re?ea local?, a?a c?... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Sorry, dar primul post avea o cerin?? absurd? (în afar? de cazul în care omu' e proprietarul unei firme cu propriul laborator ultradotat de proiectare ?i realizare a pl?cilor de baz? custom, caz în care totul se rezolv? proiectînd o plac? de baz? special pentru ce vrea el s? fac?). Am ignorat cu des?vîr?ire cerin?a "f?r? re?ea" pentru c? altfel nu se poate, cel pu?in pentru vorbitorii de limb? român? (dintre care nimeni, dup? ?tiin?a mea, nu are posibilitatea s?-?i realizeze propriul s?u supercomputer cu magistrala specializat? pentru a utiliza multiprocesare paralel? cu sharing de memorie, cum cred c? ar fi fost r?spunsul care s? se încadreze perfect în cerin?e).Clusterul e "the next best thing" dup? fantezia din paranteza de mai sus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum