Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut 2 tranzistori Kt 818

Vizitator aditza_18_tdy

Postări Recomandate

Vizitator aditza_18_tdy

cine ma poate ajuta shi pe mn in legatura cu niste Kt-uri 818.................deoarece am o schema shi nu gasesc la nici un magazin aceste kt-uri...................ma poate ajuta shi pe mn cineva???????

Y!M: [email protected]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• nelu F

1

• mircea888

1

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

Dac? denumirea e KT818GM,BM,VM,AM... orice trz în capsul? TO3, pnp cu Uce peste 100V ?i Ic peste 15A (BD318, MJ15004,15016,15023,15025), sau dac? e varianta TO220, adic? KT818G,B,V,A... orice trz cu Ic peste 10A (MJ15029,15031...).

Link spre comentariu
Vizitator aditza_18_tdy

acesti 2 tranzistori kt in schema mea imi scrie asa: kt 818/819 sau mai au un inlocuitor Mj 15002/Mj 15003 shi nu sunt in capsula........in schema mai am ca prefinal 2 tda-uri 2030......... iar toata schema se alimenteaza la tensiuni intre 24 shi 36 V. Schema asta pe care o am scrie ca a fost folosita intro serie de amplificatoare audio Kemo(Germania) sub referinta B125.....

Link spre comentariu

Banuiesc ce schema ai. A aparut una intr-un numar al revistei Conex Club. Capsula este TO220. Trebuie sa fii atent la faptul ca aceste tranzistoare rusesti au inversate (in cazul TO220) terminalele pentru baza si emitor fata de echivalentele vestice. La KT 818 (este PNP)/ 819 (este NPN) ai baza in dreapta si emitorul in stanga atunci cand privesti capsula dinspre marcaj si cu terminalele in jos (de ex. ca la BD 135). Poti utiliza BD 909/910; BD 910/911 cu observatia de mai sus.

Link spre comentariu
Vizitator aditza_18_tdy

shi vrei sa le vinzi???????????? M-ar interesa shi pe mn unele......................mai exact 2 pnp shi 2 npn....................nush de unde sa fak rost..................

Link spre comentariu

nu trebuie neaparat sa pui kt818 si kt819 decat daca ai tu vreo nostalgie cu componentele rusesti. poti pune orice finali complementari care sa aiba minim aceleasi performante!BD911/BD912 au caracteristici mai bune decat kt818/819 si sunt ieftini.

Link spre comentariu

Prima variant? a fost f?cut? de Philips în tv-uri prin anii 80, cu TDA2020 ?i BD7xx, diferen?a fiind alimentarea simpl?, cu ie?ire prin cond. Asta cu 2030 ?i trz e mai proast?.

Link spre comentariu
Vizitator aditza_18_tdy

pana la urma asa am sa fak............o sa inlocuiesc kt-urile cu niste bd-uri....................dar sper sa nu mai modifik shi alte componente din schema ca o las nabii..................:d:D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări