Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif 2+1

Vizitator GABYGABYYBAGYBAG

Postări Recomandate

Salut. am o combina AIWA care avea ca etaj final icul LA4630 din pacate nu am gasit acest ic si am pus un tda 2005 stereo si unu in punte cand e liniste in camera si volumul la minim se aude bazaitul produs de cele 2 icuri :sparge: am cabluri ercanate filtraj de 4700 uf ''combina are basul separat''As vrea 2 integrate bune, care sa functioneze cu putine piese, sa aibe bazait cat mai mic!!!!, sa functioneze la 12v si sa reziste la temperatura mai mare ....combina are un radiator micutz :jytuiyu as prefera pt sateliti 2 x 10 w si pe bas 20wva multumesc, cu respect Gaby

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

1

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

cauta integratu' asta TDA 1558Q are 4 iesiri de 11w/4 ohm fiecare sau 2 de 11w si una in punte de22w/4 ohm......la 12v piese ...aproape deloc protectii termica/scurt ...

Link spre comentariu

din cate vad eu asta are 4 x 11 sau 2 x 22 sa spunem ca aleg 2 x 11 pt sateliti si 1 x 22 pt bas eu vreau sa fac stereo!!!! aici e pb meaout 1out 2out 3out 4out 1 2 3 4 + gnd 4x11w 1-left 1; 2-left 2......3-right 1; 4-right 2out 1-2, 3-4 2x22w 1-2: left 3-4 right

Link spre comentariu

din cate vad eu asta are 4 x 11 sau 2 x 22 sa spunem ca aleg 2 x 11 pt sateliti si 1 x 22 pt bas eu vreau sa fac stereo!!!! aici e pb meaout 1out 2out 3out 4out 1 2 3 4 + gnd 4x11w 1-left 1; 2-left 2......3-right 1; 4-right 2out 1-2, 3-4 2x22w 1-2: left 3-4 right

PAI N-AI VRUT 2+1 asadar left right de 10w fiecare si un sub(bass) central. de 20w ?! ..........cauti data la CI. legaturile sunt f simple il configurezi cum doresti tu ....atentie sursa de alim. sa-ti dea in gol nu mai mult de 15v si min. 6A ... :da puterea totala peste 40w canale+sub...daca nu 2 integrate... 2canale pt sateliti si 2 pe bassi.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări