Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Relee rusesti seria RES

Vizitator yo8sct

Postări Recomandate

Vizitator yo8sct

Salutare, Ma poate ajuta cineva cu informatii despre relee rusesti seria RES?? (47, 8, s.a.m.d.). Nu reusesc sa dau peste vreun catalog pe internet. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

2

• mojnost

1

• yo9fpu

1

Hint: intra pe orice site rusesc si fa copy-paste litera cu litera chirilica in google.

Ca amator din districtul 8 presupun ca-ti sunt familiare, restul e chestie de rabdare

si de vointa de a munci un pic.

Ex. RES47 = ???? ???47 deci vei introduce in bara de cautare google ???? ???47

Prefer google pentru ca are cel mai mare numar de pagini indexate in prezent.

In mod surprinzator, cu totul fantastic, primul rezultat intors de google este chiar foaia de catalog pentru RES47:

http://www.radioman-portal.ru/sprav/com ... es47.shtml

si tu vii si spui ca nu ai gasit nimic.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am eu un catalog pe hartie mai vechi si inca unul in format electronic - multumita lui TraianB - , conteaza mult terminatia, de ex. RES9 s-a fabricat in foarte multe vaiante, de la 6V pana la 160V alimentarea bobinei, de asemenea si contactele difera mult, sunt cu contacte de platina pentru curenti mici, de aur dar si de argint. Primele doua tipuri sunt foarte cautate de cautatorii de comori (recuperare metale pretioase), e plin netul de anunturi de cumparare.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări