Vizitator abcstrong91 Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 sunt in posesia unei telecomenzi PILOT supertel ,si nu reusesc sa o instalez.merge doar sa schimb programele si sunetul.va rog ajutati-ma! televizorul e orion .multumesc ! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 daca este supertel din acela de 15 ron....ala e o piraterie ordinara...bineinteles ca nu merg toate codurile scrise pe prospectsupertel-ul original facut de pilot costa peste 60 de ron si este o telecomanda exceptionala....eu am 1 pentru mine si o folosesc de vreo 10 ani... spuneti aici marca si modelul televizorului si incerc sa va ajut Link spre comentariu
Vizitator abcstrong91 Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 telecomanda mea supertel e contrafacuta pt ca am dat pe ea 15 lei...modelul tv este ORION 2807,dar are procesor de philipsinitial am avut un supertel dar cred ca era original pt ca mergea f bine..daca puteti sa ma ajutati va rog mult.eu atat vreau sa pot intra in meniu pt cautare programe...dar nu-mi da voie cand sa apas pe F1 2 3 4 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 daca este supertel din acela de 15 ron....ala e o piraterie ordinara...bineinteles ca nu merg toate codurile scrise pe prospectsupertel-ul original facut de pilot costa peste 60 de ron si este o telecomanda exceptionala....eu am 1 pentru mine si o folosesc de vreo 10 ani... spuneti aici marca si modelul televizorului si incerc sa va ajut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum