Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer tub pentru omorat vecinii

Vizitator ronix4000

Postări Recomandate

Vizitator ronix4000

sal.vreau sa-mi fac un subwoofer tub pt. acasa si am ajuns la capitolul filtru...eu mai am 2 boxe conectate la amplif si as vrea sub-ul sa-l tin doar pt. bass....AVETI IDEE LA CE FRECVENTA E INDICAT SA TAIE FILTRUL PT. SUB ?????

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

4

• Sharky

1

Top autori în acest subiect

sal.vreau sa-mi fac un subwoofer tub pt. acasa si am ajuns la capitolul filtru...eu mai am 2 boxe conectate la amplif si as vrea sub-ul sa-l tin doar pt. bass....AVETI IDEE LA CE FRECVENTA E INDICAT SA TAIE FILTRUL PT. SUB ?????

Depinde de parametrii difuzorului de BASS....spune parametrii lui...ca sa fie mai usor :wink:
Link spre comentariu

Si vrei sa iti faci unu de omorat vecinii ???? :twisted: Eu am observat o chestie ciudata la propagarea bass-ului....la mine in camera (cam 3.60 X 3.60 m) bass-ul dispare rapid :shock: ...al un sistem 5.1 genius (ala de 3600 W :lol: ) si bassul se aude bine in camera dar nu se aude in restul casei :( si un vecin de-al meu are 2 boxe UNITRA cu difurile schimbate intr-o camera de 2.50 X 3.90 si la el in camera nu se aude bass dar ma terorizeaza pe mine :( Si stand eu asa si meditand intr-o zi... :idea: mi-a venit ideea sa face putin schimb - eu sa iau boxele si el sistemu` cu gandul sa il terorizez si eu putin.... :shock: :shock: :shock: cand a bat drumu la sistem in camera la el...se auzea la fel de tare ca si boxele - imi vibra mie vitrina :( si atunci sa ma duc sa dau si eu bass.... :( :( la mine in camera se auzea tare si la el nimik :cry: :cry: Are cineva vreo idee ??? cum se explica fenomenu` ??

Link spre comentariu
Vizitator ge[]rge18

iti spun io decept ca sunetul se propaga uniform si boxa sau subwooferul asezat in colt, formeaza un circuit imprejurul camerei cu tensiunea ce mai mare paralela si tot odata perpendiculara si iti da impresia ca in mijlocul camerei mai ales daca ea este mai mare bassul este slab pe cand in colturile cam este proieminent. asa ca vecinul tau cred ca sta undeva deasupra ta sau sun tine. incearca sa pui o boxa sub masa cu dif in sus si cealalta intr-un coltt sau mai bine langa cealata sub masa ci fata la perete si ai sa vezi bass

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

adevarul este ca la mine in camera este cam multa mobila - un dulap, o biblioteca, 2 mese, patul, un fotoliu, 2 scaune si inca cateva chichituri :? oare de aici sa provina "disparitia" bass-ului ?? el in camera are o masa, un scaun, un pat mic si un dulap mic - dar si camera e mica :? intre-timp am mai adus fel de fel de boxe si le-am facut probe :shock: :shock: :shock: nik bass :cry: vecinul asta al meu sta sub mine si are camera in "capatul" celalalt al apartamentului si mie imi vibreaza vitrina din sufragerie (sufragerie care e fix langa camera mea)....ciudat fenomenu` :evil: am sa incerc de acum sa fac probe in sufragerie, dar nu am sursa de semnal :( ............in fine....mai vad eu :wink:

Link spre comentariu
Vizitator dRc

Da dar tu ai izolare fonica biblioteca .......Iar el nu prea are (daca ai observat in studiouri buretele de pe perete )in studio se aude tare iar in afara nexam mai sunt si unele discoteci ecranate la fel in ele duduie basu si afara nexam

Link spre comentariu

hmmmmmm :? :? :? ce ramane de facut ??? imi mut "sculele" in alta camera ??? sau scot mobila afara ??? ramane de vazut :wink: multumesc mult oricum :wink:

Link spre comentariu

e bine intr-un fel ca ai mobila ca mai absoarbe din sunet si timpul de reverberatie e mult mai scurt.Basul din alte cauze ti se aude cum nu iti place,iar de vina e pozitionarea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări