Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PICFLASH nu functioneaza

Vizitator utopic

Postări Recomandate

Vizitator utopic

De ce nu imi vede nicicum pic-ul programul acela PICFLASH din mikroC??In programul pt. MPLAB il vede si totul e oki....dar acesta nu :((Si daca vreau sa scriu hex-ul cu acela imi zice ca o sa aiba loc modificari (poate se sterge bootloaderul) :|

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

1

• nooob64

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator utopic

din pacate m-a pus dracu` sa incerc sa vad ce se intampla. Si acum cand apas reset nu se mai intampla nimic :( Banuiesc ca s-a dus bootload-erul, nu? Sper ca nu l-am ars sau ceva....Dar banuiesc ca doar nu s-o fi ars ca nu ar avea de ce.....in acest caz cum as putea pune bootloader-ul? Trebuie ceva special?

Link spre comentariu
Vizitator utopic

e un pic18F4455. nu am programator...Dar totusi de ce nu-l vede?!Programul acela pt. a incarca un hex atasat mickroC nu merge decat prin programator? Nu merge si cu bootloader? Chiar nu inteleg de ce programul atasat MPLAB vede pic-ul, dar cel de la mikroC nu! :(Cei care au lucrat cu mikroC imi puteti confirma acest lucru? (ca PICFLASH functioneaza doar prin programator, nu prin bootloader)....macar as stii o treaba.Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări