Vizitator utopic Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 De ce nu imi vede nicicum pic-ul programul acela PICFLASH din mikroC??In programul pt. MPLAB il vede si totul e oki....dar acesta nu :((Si daca vreau sa scriu hex-ul cu acela imi zice ca o sa aiba loc modificari (poate se sterge bootloaderul) :| Link spre comentariu
Vizitator utopic Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 din pacate m-a pus dracu` sa incerc sa vad ce se intampla. Si acum cand apas reset nu se mai intampla nimic :( Banuiesc ca s-a dus bootload-erul, nu? Sper ca nu l-am ars sau ceva....Dar banuiesc ca doar nu s-o fi ars ca nu ar avea de ce.....in acest caz cum as putea pune bootloader-ul? Trebuie ceva special? Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 poate ne spui si ce pic?cauta un bootloader pentru ce ai nevoie si programeaza Pic-ul Link spre comentariu
Vizitator utopic Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 e un pic18F4455. nu am programator...Dar totusi de ce nu-l vede?!Programul acela pt. a incarca un hex atasat mickroC nu merge decat prin programator? Nu merge si cu bootloader? Chiar nu inteleg de ce programul atasat MPLAB vede pic-ul, dar cel de la mikroC nu! :(Cei care au lucrat cu mikroC imi puteti confirma acest lucru? (ca PICFLASH functioneaza doar prin programator, nu prin bootloader)....macar as stii o treaba.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator utopic Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 chiar nimeni nu foloseste mikroC? Link spre comentariu
nooob64 Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Eu folosesc mikroC ,dar de programat programez cu JDM si voi trece la Brenner9 care suporta si dspic plus e pe USB. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum