silviu_marian_2005 Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Este vorba de un dvd pe care a fost filmata o excursie si peste care am filmat altceva. Prima inregistrare se mai poate recupera? Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 ce fel de dvd, reinscriptibil???? Link spre comentariu
silviu_marian_2005 Postat Iulie 14, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2009 da, reinscriptibil iar ce este filmat acum este nefinalizat Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 poate ai noroc ?i a fost deschis? o nou? sesiune, iar cea veche e înc? neatins?.nero, ?i multe alte softuri de scriere sunt capabile s? identifice dac? discul din unitate e scris multisession...?i cu pu?in noroc po?i recupera datele...dac? nu este cazul, din dou? una: ori camera a ?ters vechile date de pe tot dvd-ul, ?i apoi a început s? înregistreze, ?i în cazul ?sta cam adio, ori buffera, ?tergea ?i înregistra, ceea ce mai las? o ?ans? s? recuperezi m?car o parte din vechea înregistrare...la nivel de "am pc, hai s? recuperez ni?te date" e destul de greu ?i consum? mult timp... exist? firme specializate în asemenea activit??i, dar au ni?te scoruri de înghe?i... dac? e?ti dispus s? cheltui de pe la 500 de euro în sus (?i 500 e foarte pu?in!!!), feel free!!!doar c? mi-e team? c? va trebui s? cau?i firme din afara româniei!! Link spre comentariu
Vizitator salvero Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Este vorba de un dvd pe care a fost filmata o excursie si peste care am filmat altceva. Prima inregistrare se mai poate recupera?In principiu se pot recupera datele.Daca nu ai rezolvat problema da-mi un PM.Preturi accesibile Link spre comentariu
rimache Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Nu ai cum sa scrii peste filmarea veche decat daca ai formatat dvd-ul sau ai sters vreo scena. Ai facut asta sau nu? (dupa data la care ai patit-o nu cred sa mai aiba importanta) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum