Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROBLEMA CU TDA8560Q / SUGESTII

Vizitator sebyca25

Postări Recomandate

Vizitator sebyca25

Am un cd player de BMW original, model 2008, finalii arsi. Problema la el, este ca finalii sunt gen SMD sertizati direct pe placa (germanul nu-i prost, nu?) singura solutie este anularea (intreruperea) originalilor si adaptati altii, (ceea ce si realizat ). Am ales sa-i adaptez doi finali stereo TDA8560Q (IESIRILE DIN CASETOFON FIIND DE 4X40W). Toate bune si frumoase pana la momentul probei.. pe cele 4 dif-uri mi se aude un pocnet constant la interval de 1sec. Daca pun cate un dif. si verific pe fiecare canal se aude bine, integratele raspun bine si la nivelul volumului... daca daca pun toate 4 dif-uri la fel... pocnet si se aprinde si led-ul de diagnosticare... -Are cineva idee ce se poate intampla? de ce-mi face figura asta? cunoaste cineva integratul, a mai lucrat cu acest integrat? ce pareri aveti despre el, stiti un alt integrat mai nou, mai bun si mai performant ca acesta?PS. FIECARE INTRARE SI IESIRE ESTE VERIFICATA si corespunde fiecare pe dif-ul sau. Astept raspunsuri si sugestii, multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daisarqx

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator sebyca25

Am constatat ca integratele erau de vina... sunt foarte pretentioase la dif-urile de 3 ohmi pe care le are bmw-ul din fabrica... in schimbul acestor 2 tda-uri 8560q produse de philips am folosit unul singur si anume TDA7560 produs de ST si pot sa spun ca functioneaza foarte bine sunetul redat este foarte rotund si-si ia volum maxim distorsiunile incepand abia de la 45w. Il recomand si a costat doar 25 lei... ("clientul" foarte multumit a scapat de un cd player nou care valora 2000 le:d )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări