Vizitator mariusica Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Buna ziua,As avea nevoie sa schimb display-ul la un GPS marca MIO, model DigiWalker C250.Display-ul lui este crapat pe centru si nu mai este utilizabil.Se gaseste doar display-ul ?Cine are de vanzare asa ceva sunt interesat. Pot sa-l montez si singur, deci nu conteaza de unde mi-l trimiteti :)Sau.... cine stie sau are idee de unde pot cumpara asa ceva.Multumiri ! Link spre comentariu
Vizitator mariusica Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Nimeni nu stie de unde pot lua un display de GPS ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 se poate face rost , dar costa fabulos de mult...pot sa va spun ca , de exemplu....cel mai ieftin display lcd color de 4,3 inch costa 362 de ron...la banii astia se adauga , evident si manopera unui eventual service...bineinteles ca nu mai merita facut...din pacate pentru dvs....cosul de gunoi va fi prietenul cel mai bun al unui gps cu display-ul crapat... Link spre comentariu
Razvan_nicusor Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Aveti MP. Link spre comentariu
walyd Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 trimite-mi o fotografie a conectorului(pamblicii de date) a displayului sa vad daca din ce am eu te pot ajuta si eventual ce scrie pe eticheta displayului ,daca am vind cu 130 ronastept stima Link spre comentariu
Vizitator mariusica Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Am inlocuit display-ul cu unul de la un GPS defect. Multumesc tuturor pt raspuns, se poate inchide ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum