dulamaa9 Postat Iunie 28, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2005 sal laurentiu."ele duc intr-un filtru ce are 2 intrari respectiv pinul 1,2 masa pinul3 si 2 iesiri resp pinul 4,5 pinul 2 al filtrului trebuie legat la masa ! Faci scurt intre pinul 2 si 3 al resp. filtru!"nu prea am inteles ce vrei sa zici cu astea. pinii 1,2, masa pinu3????!!!!!.eu am desfacut selectorul hiperbanda si la mine lipseste pinul 8 (pinul 1 eu ii zic la primul pin de la intrarea semnalului in el).la fel i-ai "botezat" si tu? acuma intre ce pini fac scurt?merci. numai bine, adrian. Link spre comentariu
Vizitator Marian_Vlad Postat Iunie 29, 2005 Partajează Postat Iunie 29, 2005 Adrian,filtrul de care ti s-a spus se afla in afara selectorului si in el intra semnalul de la iesirea sel. tau.Bafta. Link spre comentariu
dulamaa9 Postat Iulie 2, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2005 salutare.mi-am facut ceva timp si pentru tv-ul meu.intr-adevar am gasit un filtru(k1950m) cu pinii respectivi in care intra cele doua IF. o sa incerc faza asta(scurt intre 2 si 3 ).dar are cineva un datasheet despre filtrul asta? am cautat pe mai multe pagini de datasheeturi si nu am gasit nimic lizibil, cel putin...era ceva in chineza dar nu stiu asa ceva .numai bine si multuemsc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum