dulamaa9 Postat Mai 17, 2005 Partajează Postat Mai 17, 2005 salutare. as dori sa stiu si eu cu ce pot sa inlocuiesc acest selector. am un tv samsung si cei de la cablu au pus vreo 10 canale in hiperbanda si nu le prind. daca puteti sa ma ajutati va rog sa nu ezitati .multumesc anticipat, adrian. Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 17, 2005 Partajează Postat Mai 17, 2005 spune ce model este samsung-ul sa verific pe schema Link spre comentariu
dulamaa9 Postat Mai 18, 2005 Autor Partajează Postat Mai 18, 2005 salut. modelul este CK5013X/STTX. mai multe detalii e la linkul asta(tuner video carcasa ) http://vega.unitbv.ro/~dulamaa9/temp/samsung.htm . meci. Link spre comentariu
dulamaa9 Postat Mai 21, 2005 Autor Partajează Postat Mai 21, 2005 salut.mai fratilor m-ati uitat? am mai cautat cate ceva depsre tunere hiperbanda pe acest forum sicineva zicea ca "in principiu" se poate pune orice tuner hiperbanda....eu zic ca depinde si nu numai configuratia pinilor ci si sinteza...la unele am inteles ca sinteza e pe 5V la altele pe 10/12V.eu inca nu l-am schimbat pe al meu...inca mai astept sfaturi.multumesc, adrian. Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 21, 2005 Partajează Postat Mai 21, 2005 e sasiu P68Sc , selectorul este ordinar , cu benzi , la 12 v , deci puen orice selector normal cu benzi si cu hiperbanda Link spre comentariu
dulamaa9 Postat Iunie 2, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2005 salut.mai am o nelamurire...cm fac sa scot si eu vechiul selector de pe placa de baza fara sa-l deteriorez?multumesc. Link spre comentariu
Tavi Postat Iunie 3, 2005 Partajează Postat Iunie 3, 2005 cu o tresa absorbanta, sacâz si ciocan de lipit Link spre comentariu
dulamaa9 Postat Iunie 6, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2005 salutare lume.mai nene caut si eu un selector hiperbanda(general ca asa mi s-a zis ca merge) pe la firmelea astea din romania(viacom, trimex, conexelectronic etc) si nu gasesc un seelctor hiperbanda deloc. unii ma intraba de 10 ori ce pini are cel vechi, altii imi zic ca nu vand asa ceva...de ude pot sa cumpar si eu un selector hiperbanda compatibil cu modelul de mai sus ....multumesc anticipat, adrian. Link spre comentariu
dulamaa9 Postat Iunie 7, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2005 salut TARA.uite am gasit nodelul asta de selector tecc2989va15b, se alimenteaza la 12V si are 2FI. ce sfat imi dai?merge?ca sa nu-l comand si apoi sa ma chinui sa aliniez pinii.merci mult. Link spre comentariu
Tavi Postat Iunie 7, 2005 Partajează Postat Iunie 7, 2005 mai nene, in cazul tau e simplu, poti sa folosesti orice selector hyperbanda cu benzi , la 12v , care sa se potriveasca la pininu am de unde sa stiu eu fiecare selector cum are pinii doar dupa codcauta si tu cu google daca ai rabdare ca sa vezi cum arata in poza Link spre comentariu
Vizitator laurentiujecu Postat Iunie 11, 2005 Partajează Postat Iunie 11, 2005 pune nene unul 3-catv de la kon electronic cu un singur if! costa 200kiftele si ..............vezi tu! Link spre comentariu
dulamaa9 Postat Iunie 26, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2005 salut. am revenit ...am luat un selector hiperbandaq TDQ(tip samsung) cumparat de la trimex din buc, l-am montat si....merge, dar nu prea sunt multumit de el.unele canale (nu din hiperbanda) se prind cam prost(sunetul fasaie si apar niste linii orizontale)....realitatea nu o mai prind deloc....m-am uitat si am vazut ca lui ii lipseste un pin ( nr 8 ) care la vechiul selector era legat printr-o bobinutza la pinul 9 (un FI). eu pinul 8(de pe sasiu) l-am lasat neconectat, desi am incercat sa-l leg la masa sasiului(nu mai prindeam nici un canal) sau la FI(pin 9 de pe sasiu).no stie cineva ce e de facut? o fi de la selectorul asta TDQ? apropo stie cineva cat de bune sunt?(aia cica imi dau garantie si dupa ce l-am lipit pe sasiu- un an de zile).multumesc, adrian. Link spre comentariu
Vizitator laurentiujecu Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 daca selectorul original are 2 iesiri de if trebuie sa pui una dintre ele la masa dupa ce ai inlocuit vechiul selector cu cel cu o singura iesire if! Link spre comentariu
dulamaa9 Postat Iunie 27, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2005 sal laurentiu.sa pun la masa pinul care nu ramne "acoperit" de noul selector?pai am pus asa ceva( e vorba de pinul 8 , l=am legat cu o sarmica -de proba la carcasa selectorului) si atunci nu mai vedeam nimic pe tv...nu mai prindeam nici un post....alta idee? sau nu era buna asta a mea cu legatul la carcasa selectorului?multumesc. Link spre comentariu
Vizitator laurentiujecu Postat Iunie 28, 2005 Partajează Postat Iunie 28, 2005 selectorul original are 2 iesiri if! Cel inlocuitor doar una!Una dintre ele (iesirile) ramane neacoperita!ele duc intr-un filtru ce are 2 intrari respectiv pinul 1,2 masa pinul3 si 2 iesiri resp pinul 4,5pinul 2 al filtrului trebuie legat la masa ! Faci scurt intre pinul 2 si 3 al resp. filtru! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum