Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum trec de la .asm la .hex

Vizitator sorin_gis07

Postări Recomandate

Vizitator sorin_gis07

SalVreau sa programez un pic 16F877 cu mikroBasic cu ajutorul unei comunicatii seriale RS232. Mai imi trebuie altceva sau numai cablu serial ???Am scris programu; sa inteleg ca in continuoare trebuie sa compilez. Mi-am luat de pe net ICprog 1.5b cred ca e bun. cum treb de la .asm la .hex ???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ramsesrr

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator yo9hnh

SalVreau sa programez un pic 16F877 cu mikroBasic cu ajutorul unei comunicatii seriale RS232. Mai imi trebuie altceva sau numai cablu serial ???Am scris programu; sa inteleg ca in continuoare trebuie sa compilez. Mi-am luat de pe net ICprog 1.5b cred ca e bun. cum treb de la .asm la .hex ???

Stai asa ca eu nu inteleg.Care e treaba cu asm daca tu ai codul sursa in basic ?Vezi ca MikroBasic il face .hex si nu ai nevoie de mplab.ICProg e bun,poti folosi si PonyProg.Pe langa cablul serial ai nevoie si de un programator.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări