AlpHso Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Nu e prea subiectiv titlul dar o sa incerc sa fiu mai explicit aici.Deci mi-am pus in masina un subwoofer mtx de 15 inch, in portiere difuzoare jl audio , in spate niste difuzoare coral, ca amplificator am un Harman/Kardon de 4x50w(4 ohm) sau 4x80w (2 ohm) +1x300w (2ohm).In masina nu vreau sa-mi mai pun nimic pt ca sunt foarte multumit de cum se aude. Problema e atunci cand vreau sa ascult muzica de afara pt ca, cu porbagajul deschis pe o raza de vreo 40 m vibreaza toate ferestrele vecinilor si se aude basul perfect insa mediile si inaltele lasa de dorit. O solutie ar fi sa iau doi sateliti adevarati si sa-i conectez numai cand merg la vre-o distractie ceva dar atunci ar insemna ca imi mai trebuie o masina sa-i car pt. ca nu mai am loc deloc in porbagaj. De aceea vreau sa-mi fac doua incinte tip coloana pe 2 ohm compacte si nervoase pe medii si inalte cu mai multe difuzoare ce prefer sa fie auto pt ca le iau cu 2 euro bucata indiferent de difuzor sau masina din care il scot.Cu tweterele sunt din start hotarat, o sa le folosesc pe alea de prin audi, seat, VW. ce sunt pe neodium si au bobina destul de bine lucrata. Cu difuzoarele de mid-bas vreau cateva sfaturi ca pe langa putere si dimensiuni reduse vreau ca difuzoarele sa aiba si ceva SPL.Maine o sa revin cu o poza cu porbagajul si locul in care vreau sa amplasez satelitii. Link spre comentariu
BF37 Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Daca ai loc in usa de la portbagaj , ai putea sa incerci acolo ( 2 sau 4 mid-bass + 2 inalte ) Link spre comentariu
AlpHso Postat Iulie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2009 In usa de la porbagaj nu pot pune nici o boxa, masina e un golf 3. Cam asa m-am gandit eu sa construiesc satelitii, sateliti pe care nu-i voi purta tot timpul in masina ci numai la diferite ocazii. Ca mid-bas ma gandesc la difuzoarele alea din audi ce au vreo 12-13 cm diametru, bobina pe suport aluminiu si suspensie cauciuc. Totusi astept parerile voastre. Link spre comentariu
BF37 Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Foarta fain amplif-ul , cat ai dat pe el ?E o solutie viabila , dar m-am mai gandit ........nu ai loc in plafon sa faci o incinta slim rabatabila inspre spate ? Link spre comentariu
AlpHso Postat Iulie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2009 ideea cu plafonul nu e prea buna pt ca e facut dint-un fel de carton presat, ar fi o solutie sa fac unu din fibrade sticla cu resina dar nu am nici timp si nici chef sa ma complic pt ca e mult de munca.Cea mai buna solutie pe care o vad e sa-mi fac doua colone de mid-bas +,,tiwtere,, pe care sa le folosesc ocazional.Nu a lucrat nimeni cu difuzoare auto originale ca sa-si dea o parere? Link spre comentariu
Vizitator vasilica_20 Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 cand o vibra geamurile la vecini pe o raza de 40 m din difuzoru ala .o sa ma fac popa , mai ales la 300 de watti cat zici ca are difuzorul. plus difu care il ai u nu cred ca e de 15 ci de 12 in fine . am si io mtx ca al tau si are membrana crapata specificatiile membranei spune ca este din aluminiu parca , daca imi aduc aminte bine si este plastic casant Link spre comentariu
liviu Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 mi se pare mie , sau vorbesti aberatii, cu chestii de genu, tweetere din audi sau mai stiu eu ce alte masini , cu bobina nemteasca?mai mult ca sigur , ca nu intelegi ce inseamna sunet. sa nu te superi pe mine , dar eu cred ca,la cat de mult iti place bassul , indiferent de ce boxe o sa folosesti , o sa ajungi la acelasi rezultat ,. . nu merge treaba , imi deschid portbagajul , imi prezint wofeerul si luminitele si gata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum