Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentare monitor lcd

Postări Recomandate

Vizitator STEFY

buna seara am primit un monitor fujitsu dar este fara alimentare diagonala este 37 cm si nu stiu la ce tensiune se alimenteaza daca ma puteti ajuta multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

3

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

este scris pe eticheta lui , obligatoriu...sint 2 modele posibile...1-- cu sursa interna...si atunci merge direct la 220 volti alternativ...2-- cu sursa externa...si atunci scrie pe eticheta...in marea lor majoritate , lcd-urile de 14inch sau 15 inch merg cu 12v dc , probabil la un 3 amperi....asa estimez eu......repet....trebuie sa scrie pe eticheta ,musai...

Link spre comentariu
Vizitator STEFY

din pacate nu mai are nici o eticheta este cu alimentare externa l-am conectat la 19 v de la un laptop functioneaza dar nu stiu daca nu e prea mare tensiunea si sa-l distrug monitorul nu e nou de aia nu are nimic pe el

Link spre comentariu
:speriat este fabulos de mare tensiunea...o sa il distrugetirepet...12v dc , mai mult ca sigurtrageti 2 fire de la o baterie de masina si probati-l ... daca merge bine...atunci cautati si un ampermetru , il inseriati frumos pe alimentare....cititi citi amperi trage din baterie...inmultiti cu 2---asta doar preventiv....si va cautati dupa aceea sursa... :da
Link spre comentariu
Vizitator STEFY

din pacate cum a venit asa sa dus cred ca a fost mare tensiunea de alimentare nu se mai aprinde nici un led pe alimentare este un scurt are un circuit w78e62bp-40 cand il scot din soclu dispare scurtul daca il schimb oare rezolv ceva?sau trebuie programat din nou dupa cum am observat circuitul este un microcontroler .Va multumesc mult

Link spre comentariu
:aplauze asa se intimpla cind pe unii cetateni ii maninca in fund sa alimenteze aparatele aiurea in tramvai...doar v-am spus ce aveti de facut....era extrem de simplu...dar dvs ,nu si nu...ati vrut neaparat sa-l alimentati cu 19 v...foarte frumos...sorry , dar asa va trebuie... :101
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări