Vizitator multysat Postat Mai 17, 2005 Partajează Postat Mai 17, 2005 salutcum elimin aceste fisiere scn pe care le face bpm dupa ce faci auto fade.nu stiu sa le elimin din optiuni daca stiti vreo setare mai speciala va rog sa imi spuneti si mie Link spre comentariu
Vizitator smart Postat Decembrie 22, 2005 Partajează Postat Decembrie 22, 2005 man nu ai nici o treaba cu acele fisiere eu fac auto fade fara ca sa imi faca el nici un fisier si am bmp studio 4.0 profi ala Link spre comentariu
Vizitator fojica Postat Martie 28, 2006 Partajează Postat Martie 28, 2006 vezi ca la options e o setare ceva cu "scan vbr files" parca, trebuie debifata Link spre comentariu
stefanev Postat Mai 3, 2006 Partajează Postat Mai 3, 2006 Avantajul la fisierul scn este ca data viitoare cand pui melodia (fie BMP studio, fie virtual DJ) nu o sa iti mai scaneze beat-urile si o sa o incarce mai repede. Oricum, mi se pare aproape inutila aceasta obtiune, deoarece pe un calculator cat de cat performant nu are cum sa ti se "inece" sunetul in celalalt deck atunci cand scaneaza spectrul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum