blue Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Felicitari pt realizare, lemnul se potriveste foarte bine cu venerebilele tuburi , iar pt o eventuala noua constructie , am o sugestie : Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 e gata "ladoiul"a fost ascultat azi de fcon si zalpoze noi are zal(eu am aparatul imprumutat unui prieten) Link spre comentariu
zal Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Da, am ascultat l?doiul ?i sun? excelent, dimensiunile mari ale trafo de ie?ire asigur? r?spunsul extins la joase, fa?? de alte amplifuri în clas? A pe care le-am ascultat. Restul benzii e liniar, claritatea detaliilor e foarte bun?, în concluzie: o realizare de calitate, proiectat? ?i realizat? în regim de amator. Pozele se pot desc?rca de aici: http://rapidshare.com/files/272273662/Folder_nou.zip.html Link spre comentariu
fcon Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Venit, auzit, placut! Un "ladoi" de mare calitate!In afara de capatul superior al potentiometrului de volum (sau, ma rog, unul dintre ele...), care nu face contact chiar perfect, este un amplificator cu un sunet extrem de muzical, placut, fara stridente.La un moment dat, ne-am intrebat oare cu ce sunet de lampa seamana: cu EL84-nu; cu surorile ei mai mari - nu; 6P3S (in SE sau PP) -nu; 6N13C-in niciun caz; KT-uri-nici vorba; PL-uri- nici cu astea.Personal, cel putin, am ajuns la concluzia ca L12N are un sunet al ei, caracteristic. In acest amplificator nu este fortata, ba chiar menajata; asocierea cu EF12K se pare ca le prieste amandorura, si la sunet, si la aspect."Ladoiul" este mare, este greu (dar nu foarte), cu aspect vintage (ultima achizitie - butonul din prima jumatate a secolului 20); inauntru este loc mai mult decat suficient: este dotat cu spatii generoase, ca in hotelurile vestice; distantele dintre module si dintre piesele cu tendinta la incalzire asigura o ventilatie fara probleme; am tot incercat diverse piese (trafuri, rezistente, finale, cam tot ce dadea caldura, in afara de lampa stabilizatoare). Dupa ore bune de functionare, trafurile sunt caldute, rezistentele de 5W - mai mult decat suficiente.Acest amplificator merita ascultat cu atentie; in cele cateva ore de auditie afara, in afara de muzica, am discutat cate ceva din fiecare subiect fierbinte al zilei (in afara de politica si sport), ba am si asistat la repararea miraculoasa a CD playerului lui Viorel, care si-a reluat subit pofta de viata si de curent alternativ de 220V prin traful minuscul de alimentare...PS. Sunt la a 4-a tentativa de download a arhivei cu imagini (totusi... 52 MB?); greu cu rapid-share-ul asta, dom'le! Niciodata nu mi-a placut situl asta... Link spre comentariu
zal Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Pozele în varianta redus?: Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 salutarimultumesc lui herr ZAL pentru butonul de volum,se potriveste de minune cu lampile din anii 40multumesc pt aprecierile celor care au ascultat ladoiulsaptamina viitoare va fi la dispozitia lui fcon,cine vrea sa l asculte sa l contacteze pe fconrecomand tuturor trafurile facute de DjDog,nu l injurati daca sunt calculate de voi ,omul le face dupa datele voastretrafurile sunt "production DjDog",dupa datele meleam ramas surprins de sunetul amplificatorului .care in mare masura este dat de traful de iesire,a fost cu mult peste asteptarile melecind voi avea timp voi face niste masuratori la capetele benzilor,reda foarte bine si natural joasele si inalteleeu am supradimensionat miezul ,de la 6,8cm la 10cminca odata ,aveti incredere in DjDog,pentru cine vrea sa aibe un traf de iesire decent la un pret decent Link spre comentariu
danzup Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Am fost azi si am ascultat amplificatorul . De fapt am ascultat si boxele facute de Viorel . Amplificator vintage cu EL12,EF12K,AZ12 pe bookshelf Arcus , sursa Yamaha CD Player : rar mi-a fost dat sa ascult o astfel de sinergie intre amplif si boxe ! Impresionant ! Mai ales faptul ca spectrul e redat liniar de jos pana sus , sus de tot fara nici o gaura sau alte probleme ! Amplificatorul are tot ce trebuie pentru un sunet hi-end si suna ca atare . Nu ma pricep sa descriu prea bine dar experienta a fost deosebita . La fel de deosebite sunt si boxele facute de viobio : boxe de compresie pe trei cai cu difuzoare Eminence , mari , negre si foarte frumos finisate ! Nu mi-a venit sa cred cum suna boxele . Un mare "bravo mestere " ! Pacat ca nu au venit si altii sa le asculte :nu stiu ce au pierdut . Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 imi pare nespus de rau ca nu am putut veni si eu azi la auditie, dar poate cu alta ocazie, imi permit sa cred ca invitatia va ramane valabilaMultumesc viobio pt aprecieri si felicitari pt amplificatorul realizat!!! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 imi pare nespus de rau ca nu am putut veni si eu azi la auditie, dar poate cu alta ocazie, imi permit sa cred ca invitatia va ramane valabilaMultumesc viobio pt aprecieri si felicitari pt amplificatorul realizat!!!oricind!nu uita de oja si vasul din dinastia Ping Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 oricind!nu uita de oja si vasul din dinastia Pingcu siguranta nu le voi uita!!!! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 salutariin atentia lui danzup si herr ZALazi am luat de la marele DjDOG trafurile de iesire pentru ampliful vostru,sunt in magazia mea stau la taclale cu lampoacele mele Link spre comentariu
fcon Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 salutariin atentia lui danzup si herr ZALazi am luat de la marele DjDOG trafurile de iesire pentru ampliful vostru,sunt in magazia mea stau la taclale cu lampoacele meleAha! Aflam lucruri noi! Cand o fi gata surpriza (ca nu spuneti la nime' si omu' trebe sa va traga de limba...), am putea compara amplificatoarele, nu? ... ca banuiesc ca noul aparat este tot cu EL12!? Link spre comentariu
danzup Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 salutariin atentia lui danzup si herr ZALazi am luat de la marele DjDOG trafurile de iesire pentru ampliful vostru,sunt in magazia mea stau la taclale cu lampoacele meleAha! Aflam lucruri noi! Cand o fi gata surpriza (ca nu spuneti la nime' si omu' trebe sa va traga de limba...), am putea compara amplificatoarele, nu? ... ca banuiesc ca noul aparat este tot cu EL12!?Pai e surpriza !Vrem sa maritam o sursa smps de gen feminin cu niste lampi seria E de gen masculin !Masa si dansul vor fi organizate intr-un loc anuntat din vreme ! Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Da, tot cu EL12, schema probabil? va fi cea din pdf-ul l?mpii cu modific?rile din desen. În func?ie de inspira?ie sau situa?ie, o voi mai modifica. Tensiunea va fi ceva mai mare, 300Vcc ptr EL12, 270Vcc ptr EF12k. Mai trebuie unele piese (socluri, sursa, etc) ca s? m? apuc de cutie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum