Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreau sa imi fac un amplif dar nu stiu ce schema e mai buna

Vizitator COSTIN250

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Crisan

1

• mircea888

1

• djlove

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator COSTIN250

sunt nou pe aici :jytuiyu -am multe culese de pe net :incerc sa pun si eu aici cateva am facut o pe cea cu bdx66/67 am si prajit cateva perechi.

:sparge: :sparge:
Link spre comentariu
Vizitator COSTIN250

sunt nou pe aici :jytuiyu -am multe culese de pe net :incerc sa pun si eu aici cateva am facut o pe cea cu bdx66/67 am si prajit cateva perechi.

:sparge: :sparge:
Link spre comentariu

ce dezastru ai facut aici...daca nu ai mai facut amplificatoare incepe si tu cu un amplificator integrat, sau ia-ti un kit gata facut.forumul e plin de scheme, este si topic dedicat schemelor de amplificatoare audio. la toate schemele ai toate datele necesare sa le faci, poate nu ai cablaj dar asta e altceva.pana la urma care e scopul acestui topic? ai vreo intrebare ceva?

Link spre comentariu
Vizitator dudulescu

Ai mai facut ceva montaje de la zero...? De ce transformator dispui? sau inca nu ai traf..? Incearca sa faci un amplif de putere mai mic 5-10 w daca n-ai mia facut amplificator pana acuma... daca vrei da-mi un pm si-ti dau o schema mai veche dar simpla sa o faci.

Link spre comentariu
Vizitator COSTIN250

eu cu circuite integrate pe putere am terminato nu mai fac asa ceva :speriat nu scot nici basii si multa atentie .k dak se distruge altul.asa ca mai bine pe tranzistori mai mult de furca dar .parerea mea mai bine :da

Link spre comentariu
Vizitator COSTIN250

iar traful este o problema mica acum.am sectiunea 18 cm patrati si nu cred ca pot scoate mai mult de250WA DIN TRAF LA 2X50V 4-5A.MULTUMESC PT RASPUNSURI

Link spre comentariu

In primul rand citeste regulamentul forumului si nu mai fa posturi consecutive, exista buton de edit in caz ca ai uitat ceva, nu mai scrie cu litere mari decat atunci cand este nevoie ,foloseste si semne de puctuatie si un limbaj adecvat.Acum care e intrebarea ta, ca tot nu am inteles. Dupa ceea ce scri pe aici imi dau seama ca esti incepator si tu vrei sa incepi cu un amplificator de 400W... ai mari sanse de esec.Cauta pe aici pe forum in topicul scheme amplificatoare un amplificator de putere mica maxim 100W si cat mai simplu constructiv. Dupa ce reusesti sa il realizezi pe acela poti incerca si ceva mai complicat, dupa ce sti cum se regleaza un curent de mers in gol , dupa ce incepi sa intelegi schema respectiva si asa mai departe...Succes

Link spre comentariu

Incerca asta:http://www.pcpaudio.com/pcpfiles/proyectos_amplificadores/ssub-mosfet/Ssub_mosfet.htmlMai simplu si bun nu se poate. Eu l-am realizat si sunt foarte multumit de el. Suna belea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări