mapostu Postat Mai 17, 2005 Partajează Postat Mai 17, 2005 Problema mea ar fi urmatoarea: se ia un spliter TV cu 2 cai; una din cai duce direct la alt spliter (am inteles ca la multe din ele cele 2 iesiri si intrarea sunt de fapt identice - gresesc?) la una din iesiri; pe a doua iesire de la primul se pune un filtru TS urmat de un amplificator si in final se cupleaza la iesirea 2 a celui de al doilea spliter; intrarea spliterului 2 se duce la TV.Intrebare: merge asa ceva? trebuie sa pun un filtru TJ si pe prima ramura care duce la spliter 2?Astept un sfat!!! Link spre comentariu
cirip Postat Mai 17, 2005 Partajează Postat Mai 17, 2005 Nu e prea clar ce vrei sa faci, dar mi se pare ca vrei sa amplifici numai UHFul si pe urma sa sumezi semnalul la loc.Daca e asa, atunci, ca sa mearga, trebuie ca izolarea pe cele doua splitere sa fie mai mare decat castigul amplificatorului. Altfel va oscila. Cel mai sigur e sa pui FTJ.Cirip Link spre comentariu
mapostu Postat Mai 17, 2005 Autor Partajează Postat Mai 17, 2005 Cam asta e ideea, vreau sa amplific numai peste 600MHz si apoi sa insumez semnalele. Din ce ai spus tu trebuie sa iau niste splitere la care sa le cunosc atenuarea si amplificatorul sa fie undeva sub cu cativa dB ? Link spre comentariu
cirip Postat Mai 18, 2005 Partajează Postat Mai 18, 2005 daaaa.. sau mai cinstit mi se pare sa splitezi cu FTJ/FTS apoi sa sumezi. Sau solutia simpla, pune numai un filtru si incearca. Spliterele alea au o izolare oarecare de la mama lor.CiripEDIT: Pentru putin. bafta! Link spre comentariu
mapostu Postat Mai 18, 2005 Autor Partajează Postat Mai 18, 2005 Mersi mult pt informatii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum