Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

comandarea a 4 intrerupatoare la 1,5v

Vizitator ducustroe

Postări Recomandate

Vizitator ducustroe

Apelez la cunostintele voastre pentru a ma ajuta intr-o problema :1 telecomanda care in momentul in care o actionez sa comande 4 intrerupatoare simultan care sunt montate la 4 aparate alimentate la o baterie tip AA.Ma poate ajuta cineva ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

2

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

Aici posteaza incepatorii care se apuca sa-si costruiasca ceva si pe parcursul realizarii intilnesc diferite probleme ; ei cer sfatul celorlalti forumisti pentru a continua lucrarea respectiva. Pentru ce vrei tu, intra pe forum la "bazar" :aut:

Link spre comentariu
Vizitator ducustroe

Si dupa lungi cautari am gasit la un magazin situat pe strada Maica Domnului componentele care le aveam nevoie.Si dupa ansamblare arata ca in imaginea atasata.Am legat la el un bec si o baterie de 9v pentru a face proba inainte sa leg echipamentul care o sa functioneze pe el.O sa revin cu poze si de la echipament dupa ce ai confectionez o carcasa

Link spre comentariu

ala e un kit welleman de la firma cu nume de retea de telefonie mobila.alea din poza numai a baterie de 1,5V nu arata.puteai sa cauti un telcom (RF) alimentat la spezece volti sau gasesi niste chinezarii destul de eftine la un magazin cu nume de Oradea, kitul ala al tau e cam mare si piese sunt ratacite pe toata placa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări