Vizitator ducustroe Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Apelez la cunostintele voastre pentru a ma ajuta intr-o problema :1 telecomanda care in momentul in care o actionez sa comande 4 intrerupatoare simultan care sunt montate la 4 aparate alimentate la o baterie tip AA.Ma poate ajuta cineva ? Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Citeste aici viewtopic.php?f=16&t=43279&p=373980#p373980 Schemele propuse de Stefan_ro sint foarte bune si simple. Pentru ce vrei tu vei face un emitator cu un singur canal si 4 receptoare cu un singur canal, acordate cu emitatorul. Link spre comentariu
Vizitator ducustroe Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Si ar fi cineva dispus sa imi faca si mie aceasta schema, bineteles contracost ? Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Aici posteaza incepatorii care se apuca sa-si costruiasca ceva si pe parcursul realizarii intilnesc diferite probleme ; ei cer sfatul celorlalti forumisti pentru a continua lucrarea respectiva. Pentru ce vrei tu, intra pe forum la "bazar" Link spre comentariu
Vizitator ducustroe Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Si dupa lungi cautari am gasit la un magazin situat pe strada Maica Domnului componentele care le aveam nevoie.Si dupa ansamblare arata ca in imaginea atasata.Am legat la el un bec si o baterie de 9v pentru a face proba inainte sa leg echipamentul care o sa functioneze pe el.O sa revin cu poze si de la echipament dupa ce ai confectionez o carcasa Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 ala e un kit welleman de la firma cu nume de retea de telefonie mobila.alea din poza numai a baterie de 1,5V nu arata.puteai sa cauti un telcom (RF) alimentat la spezece volti sau gasesi niste chinezarii destul de eftine la un magazin cu nume de Oradea, kitul ala al tau e cam mare si piese sunt ratacite pe toata placa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum