Ciprian Alexandrescu Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Va rog sa ma sfatuiti ce osciloscop digital sa cumpar.Alesesem modelul rigol ds1052E insa am vazut niste filmulete pe youtube cu problemele acestuia si am aflat ca este si destul de zgomotos:bataie .As vrea pareri de la oameni care au sau au avut si au vazut aceste aparate la lucru.Ar mai fi si alate firme ca Owon de exemplu in aceasta gama de pret(<400 euro).Deasemeena daca cineva are de vanzare il rog sa ma caute printr-un mesaj privat.Caracteristicile de baza care le vreau:>=40 mhz bandwidth ,>250 Mhz sampling in timp real pe canal,2 canale,fft si funtiiile matematice standard,interpolare,trigger extern,suport usb si software de captura,10v div minim(as prefera 20V div)Multumesc mult. Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iulie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2009 Nimeni? :46 Sa rescriu postul la aparatura de masura si control mai sus? Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iulie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2009 Post dublu Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Uita-te totusi la prima adresa care a postat-o Mitica si fa o comparatie. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Eu folosesc aparate Rigol, intr-adevar nu sunt tektronics, dar sunt bine copiate dupa ele! Daca stii cum se foloseste un DSO o sa le apreciezi. E adevarat ca fac ceva zgomot(acustic) dar in rest sunt ok. Parerea mea este ca pentru lucru in regim de amator se merita, insa in niciun caz pentru lucru profesional si asta din cauza fiabilitatii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum