Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitionare osciloscop digital

Ciprian Alexandrescu

Postări Recomandate

Va rog sa ma sfatuiti ce osciloscop digital sa cumpar.Alesesem modelul rigol ds1052E insa am vazut niste filmulete pe youtube cu problemele acestuia si am aflat ca este si destul de zgomotos:bataie .As vrea pareri de la oameni care au sau au avut si au vazut aceste aparate la lucru.Ar mai fi si alate firme ca Owon de exemplu in aceasta gama de pret(<400 euro).Deasemeena daca cineva are de vanzare il rog sa ma caute printr-un mesaj privat.Caracteristicile de baza care le vreau:>=40 mhz bandwidth ,>250 Mhz sampling in timp real pe canal,2 canale,fft si funtiiile matematice standard,interpolare,trigger extern,suport usb si software de captura,10v div minim(as prefera 20V div)Multumesc mult. :inger

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ciprian Alexandrescu

3

• EmyRulz

1

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Eu folosesc aparate Rigol, intr-adevar nu sunt tektronics, dar sunt bine copiate dupa ele! Daca stii cum se foloseste un DSO o sa le apreciezi. E adevarat ca fac ceva zgomot(acustic) dar in rest sunt ok. Parerea mea este ca pentru lucru in regim de amator se merita, insa in niciun caz pentru lucru profesional si asta din cauza fiabilitatii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări