soulraven Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 unde tot gasiti programatoare de genu asta defecte?vreau si eu unu defect, poate ma duce mai putin decat unul nou:) Link spre comentariu
Vizitator cipoksan85 Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 In primul rand multumesc tuturor pentru raspunsuri si ajutor, inca nu am incercat sa scriu firmware-ul in 18f2550 pentru ca nu mai am pc de desk (am ramas numai cu laptopul), deci nu mai am port serial la dispozitie. Am fost pe la facultate sa chinui un asistent, dar se pare ca toata lumea este in febra licentei!! Oricum sper ca in urmatoarele zile sa reusesc!! Soulraven, iti recomand cu mare caldura sectiune "Bazar" de pe acest forum. Persoane de incredere si pori gasi chiar chilipiruri!!! Numai bine am sa va anunt de reusita (sau insucces!!) P.S. Programatorul pe care intentionez sa-l folosesc este un JDM luat de pe bobtech.ro .Intrebarea mea este daca a mai programat cineva un 18f2550 cu acest tip de programator!! Adaug mai jos o schema a programatorului, pe site nu mai gasesc!! Link spre comentariu
Vizitator cipoksan85 Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Victorieee.... Am reusit pana la urma sa gasesc o persoana amabila care sa ma ajute sa scriu firmware-ul in pic, iar acum functioneaza ca in prima zi!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum