caddyct Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 SalutareAm si eu nevoie de o schema pt un amplificator Kenwood KA-V3700.Am cautat si pe google dar n-am gasit nimic (ceva am gasit dar paid).Va rog sa ma ajutati.Multumesc mult Link spre comentariu
zvasile Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 vezi daca te descurci cu aceastae pt.KA-3700 Link spre comentariu
caddyct Postat Iulie 28, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2009 in legatura cu statia mai sus mentionataam o problema cu ea.2 din cele 5 iesiri nu merg.cand le conectez la un difuzor nu se aude nimic.sugestii? cum as putea remedia aceasta problema? Link spre comentariu
sorinpavel Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Adica se aude doar fata stanga dreapta si centrul? Fara spate? ai telecomanda? Ai dat prologic 2? Link spre comentariu
caddyct Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 ca sa numai deschid alt topic pentru o singura schema o sa postez aici.As avea nevoie de o schema sau un service manual pentru Kenwood KA-4050R.Pe internet am gasit-o doar contracost. Link spre comentariu
zvasile Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 ca sa numai deschid alt topic pentru o singura schema o sa postez aici.As avea nevoie de o schema sau un service manual pentru Kenwood KA-4050R.Pe internet am gasit-o doar contracost.vezi daca se potriveste Link spre comentariu
caddyct Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 m-am uitat peste eanu e cea potrivita.kenwood-ul despre care v-am vorbit nu are un afisaj. iar tranz finali sunt niste tranz mosfet.oricum multumesc pentru efort Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum