notchman Postat Mai 17, 2005 Partajează Postat Mai 17, 2005 http://www.belza.cz/audio/zes100.htm Link spre comentariu
cos22tm Postat Mai 17, 2005 Partajează Postat Mai 17, 2005 interesant . are cineva traducerea macar in engleza daca nu romana si lista de componente , eventual un cablaj sa vedem cum arata ?se pare ca e cu 2N3055...ce-mi place mie :P daca as avea suficiente informatii m-as apuca de el Link spre comentariu
notchman Postat Mai 17, 2005 Autor Partajează Postat Mai 17, 2005 Pai daia am postat si eu ca nu inteleg prea multe in limba aia.Dar un mester de mester isi da seama prin simulari ale circuitului , si prin urmarirea schemei.....Eu nu expert in domeniu... Link spre comentariu
cos22tm Postat Mai 17, 2005 Partajează Postat Mai 17, 2005 ce e naspa e ca are traf si la intrare si la iesire si alimentare circuit , d.pd.v e un kk Link spre comentariu
luc Postat Mai 17, 2005 Partajează Postat Mai 17, 2005 tda1562 chiar nu are traf si scoate la varf50w.nimanui nu plac bobinele si trafurile findca trebuie gasite miezuri sarma etc.schema aia e chiar misto dar nu stiu ce claritate are. Link spre comentariu
Vizitator pelikanu Postat Septembrie 23, 2005 Partajează Postat Septembrie 23, 2005 cam prea simpla si cred ca apar probleme in calitate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum