Electron Postat August 15, 2004 Autor Partajează Postat August 15, 2004 Daca zice-ti voi...Oricum am vazut si eu interfata grafica care mi s-a parut excelenta. Are chiar aspect profesional. Cred ca o sa iau FL daca gasesc. Alt site de CD-uri nu mai cunoasteti, ca la http://www.blank.best.cd tre' sa iau minimum 10 CD-uri si n-am nevoie. Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat August 15, 2004 Partajează Postat August 15, 2004 versiunea 4 are vreo 25-30 de MB. Poate as putea sa ti-l dau cumva pe dc++ sau astea Link spre comentariu
Vizitator rembrand Postat Septembrie 7, 2004 Partajează Postat Septembrie 7, 2004 Cool Edit Pro ai incercat ??? daca nu incearca . Are 128 de piste stereo si poti modifica un sunet midi sau mp3 cum vrea sufletul tau . incearca si nu o sa regreti . bafta Link spre comentariu
Electron Postat Septembrie 8, 2004 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2004 Daca il lauzi tu asa mult am sa-l incerc, nu? Link spre comentariu
Vizitator rembrand Postat Septembrie 8, 2004 Partajează Postat Septembrie 8, 2004 este pe bune OK bafta daca il ai si mai incearca REASON 2.5 Link spre comentariu
Electron Postat Decembrie 5, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2004 Am facut rost si de F Loops 3 si de Cool Edit Pro, da' nu stiu sa folosesc nici unul dintre ele. Cum se incepe compunerea unei melodii in FL? Link spre comentariu
cniky Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 loops 3?! :lol: :lol: :lol: , e antchitate rau veriunea aia, 5 este ultima... , check PM :wink:E-Jay este jucarie si esti limitat in multe privinte.eu oricum recomand Magix Music Maker , da vers. 7, stie sa lucreze cu pluginuri VST, la fel ca FtLoops deci si cu plug. acestuia, plus de asta e mai usor de lucrat cu el... , oricum e vre-o 5 CD-uri cu tot cu samplere, da se merita... :wink: Link spre comentariu
niq_ro Postat Decembrie 6, 2004 Partajează Postat Decembrie 6, 2004 un soft bun e si VIRTUAL DJ :wink: Link spre comentariu
cniky Postat Decembrie 6, 2004 Partajează Postat Decembrie 6, 2004 un soft bun e si VIRTUAL DJ :wink:e same thing cu AtomixMP3 , numa ca dupa versiunea 2.4 s-a schimbat denumirea in VirtualDJ... :wink: plus de asta, e soft de mixat nu creatie... :P Link spre comentariu
Vizitator mcjukebox Postat Ianuarie 1, 2005 Partajează Postat Ianuarie 1, 2005 :twisted: mda .... Virtual Dj ultima versiune si anume :shock: 2.06 wow a mai iesit unu ..... Softu asta e ptr Mixat credetzima lucrez cu el ..... Mai lucrezi si cu Ejay .... Cat ptr frutyloops .... nu va recomand k itzi ya un an numai sa faci 2-3 efecte ;) Link spre comentariu
Vizitator Racer Postat Ianuarie 7, 2005 Partajează Postat Ianuarie 7, 2005 :twisted: mda .... Virtual Dj ultima versiune si anume :shock: 2.06 wow a mai iesit unu ..... Softu asta e ptr Mixat credetzima lucrez cu el ..... Mai lucrezi si cu Ejay .... Cat ptr frutyloops .... nu va recomand k itzi ya un an numai sa faci 2-3 efecte ;)Poate sa-ti ia si 2 ani daca nu stii sa lucrezi cu el......si sa ai idei :wink: Ceea ce se pare ca tu nu stii este ca FL-ul stie sa lucreze si cu sample-uri. Link spre comentariu
Vizitator dragutzu Postat Iunie 14, 2005 Partajează Postat Iunie 14, 2005 crzi tu ca iti ia 1 an . . . . in fine . . . mie mi-a luat o luna sa aflu cate ceva . . . da adevaru ii ca te sperii de cate poate face . . . Link spre comentariu
Vizitator Vladutz_by Postat Iunie 14, 2005 Partajează Postat Iunie 14, 2005 Fruit Loop5 e un program fain de facut muzica Link spre comentariu
Vizitator dragutzu Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 am nevoie neaparat de Magix Musik Maker astept mesaj pe PM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum